GOSTI IZ DIVOŠA IDU U FINALE KUPA: Sloven sa izmenjenim sastavom nije uspeo da stigne do borbe za trofej! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk ide na noge Podunavcu.

GOSTI IZ DIVOŠA IDU U FINALE KUPA: Sloven sa izmenjenim sastavom nije uspeo da stigne do borbe za trofej! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru polufinala Kupa Područnog fudbalskog saveza Srem ekipa Slovena iz Rume ugostila je sastav Hajduka iz Divoša. Oba kluba u ovaj duel ušla su sa liderskih pozicijama u svojim ligama, domaćin u Srpskoj ligi Vojvodine, dok su gosti na prvom mestu u Vojvođanskoj ligi Jug.

Republika

Velika borba predstoji ekipama ovog proleća za plasmane u viši rang, pa su za ovaj meč oba trenera "izmešala karte". Igralo se fer i korektno od samog starta na terenu u Rumi, lopta se uglavom nalazila na sredini, oko centra uz česte promene poseda.

Mogli su domaći do prednosti preko Kuljanina, ali je njegov udarac završio iznad prečke gostujućeg tima. Pred sam odlazak na odmor, na isteku 40. minuta Ratko Mandić je ubacio loptu u kazneni prostor rivala, ona je prevarila golmana Stepanovića, i prešla je gol liniju, 1:0 za Hajduk. 

 

 

Za vreme pauze, trener domaćih, Vasiljević izvršio je pet izmena, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Pokušavali su fudbaleri Slovena da stignu do izjednačenja, dok je tim iz Divoša uglavnom vrebao priliku iz kontranapada. Jandrić je imao lepu priliku da glavom vrati meč u egal, ali je lopta završila na stativi.

Igrao se 69. minut kada su gosti nakon brze akcije iz auta stigli do novog gola, duplirao je prednost Hajduka rezervista Nedeljko Đurić desetak minuta nakon ulaska u igru. U nastavku su fudbaleri u crvenim dresovima ređali napade na polovini rivala, i uspeli su pred kraj utakmice da stignu do počasnog gola.

Aleksandar Ignjić je na isteku 85. minuta pogodio za konačnih 2:1 u korist Hajduka, koji je ovim trijumfom stigao do finala kupa.

Sloven (Ruma) - Hajduk (Divoš) 1:2 (0:1)

Sloven: Stepanović, Radović, Protić (od 46' Radišić), Popović, Stojisavljević, Batalo (od 46' Ignjić), Maksimović, Marinković (od 46' Aleksić), Janjić (od 46' Ilić), Kuljanin (od 46' Jandrić), Savinović

Hajduk: Tojagić, Zeljković, Jelić, Jević (od 56' Bajunović), Mandić, Cvijić (od 56' Tomac), Nađ, Zolnajić, Kudrić (od 78' Jurišić), Herceg (od 95' Petrović), Veselinović (od 56' Đurić) 

Hajduk će u finalu igrati sa Podunavcem iz Belegiša, taj meč zakazan je za 17. april na stadionu u Divošu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading