ZBOG SRCA HITNO OPERISAN: Arnold Švarceneger krio zdravstveni problem, procurili stravični detalji!

Autor:

Zabava

25.03.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arnold Švarceneger otkriva šokantne detalje operacije srca.

ZBOG SRCA HITNO OPERISAN: Arnold Švarceneger krio zdravstveni problem, procurili stravični detalji!

Foto: Shutterstock

Poznati glumac Arnold Švarceneger nedavno je otkrio javnosti da je prošle nedelje imao tajnu proceduru na srcu, tokom koje mu je ugrađen pejsmejker. Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju medija, a Švarceneger je sada otkrio detalje o svojim osećanjima i planovima za budućnost.

U svom podkastu Arnold's Pump Club, glumac je podelio sa svojim fanovima da je operacija protekla uspešno, te da se već nekoliko dana nakon toga vratio svojim profesionalnim obavezama. Istakao je da je veoma zahvalan medicinskim inovacijama koje su mu omogućile da se nosi sa genetskim problemom srca, ističući odgovornost i odlučnost u praćenju saveta lekara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Arnold Švarceneger

 

- Prošlog ponedeljka sam imao operaciju, dobio sam pejsmejker. Do petka sam već bio na velikom ekološkom događaju sa svojom prijateljicom i koleginicom Džejn Fondom. Niko nikada ne bi pomislio da sam nedelju započeo operacijom - rekao je on.

Pored otkrivanja detalja o svojoj zdravstvenoj situaciji, Arnold Švarceneger je najavio i svoj povratak na veliko platno. Ovaj čuveni glumac otkrio je da će se uskoro vratiti snimanju, što je obradovalo mnoge njegove obožavaoce. Nakon tajne procedure na srcu, njegov povratak na filmsko platno predstavljaće veliku vest za filmsku industriju.

Jedna od zanimljivih činjenica koju je Švarceneger otkrio je da isti zdravstveni problem koji je uticao na njegovo srce bio je uzrok smrti njegove majke i bake. Ova porodična istorija zdravstvenih problema dodatno je naglasila ozbiljnost situacije kroz koju je prošao, ali i odlučnost glumca da se bori protiv genetskih predispozicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
realno

25.03.2024 19:56

srecom je vakcinisan