DA LI JE NJU POGODIO METAK NA ČIJOJ ČAURI JE PRONAĐEN DNK KOSTINE MAJKE?! Dečak-ubica je ispalio 45 metaka u školskom kabinetu, ali JEDAN JE KLJUČAN!

Autor:

Hronika

10.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balistika će pokazati možda i najneverovatniji detalj vezan za masakr koji je počinio Kosta Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar".

DA LI JE NJU POGODIO METAK NA ČIJOJ ČAURI JE PRONAĐEN DNK KOSTINE MAJKE?! Dečak-ubica je ispalio 45 metaka u školskom kabinetu, ali JEDAN JE KLJUČAN!

Foto: ST/Nebojsa Mandic, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica

Šef Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović danas je govoreći o detaljima optužnice za masakr u "Ribnikaru" posebno naglasio da je DNK majke Koste Kecmanovića, Miljane Kecmanović, pronađena na jednoj čauri u kabinetu za istoriju, a kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, istražujući koga je pogodio koji metak, na osnovu položaja čaura došlo se do zaključka da je baš taj metak pogodio nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

Naime, Kosta je samo u kabinetu za istoriju ispalio 45 metaka, a na čauri jednog od njih je pronađena DNK Miljane Kecmanović što dokazuje da je ona dolazila u dodir sa municijom. Kako je naveo šef Višeg javnog tužilaštva ovo stoji u optužnici, ali se bez obzira na nju slučaj "Ribnikar" ovde ne završava.

Kako nezvanično saznaje portal Republika.rs, ispituje se da li je baš taj metak DNK tragom Kostine majke pogodio nastavnicu istorije.

- Prema položajima čaura može se ustanoviti kako se dečak kretao dok je pucao. Prema položaju čaura može se odrediti i mesto primanja prvog metka svake žrtve, te se samim tim ispituje da li je taj "posebni" metak pogodio Tatjanu Stevanović. Sve će do detalja biti ispitano - kaže izvor za naš portal.

Kako dodaje, to bi bila interesantna činjanica jer je, nezvanično, Kosta bio ljut i na majku i na nastavnicu istorije pred sam masakr.

Da podsetimo, kako se sumnja, Kosta Kecmanović je došao u posed neadekvatno obezbeđenog oružja dana 1. maja 2023. godine, kada je napunio šest pripadajućih okvira sa municijom za pištolje "Češka zbrojevka" i "Ruger" sa ukupno 92 metka i stavio ih kod sebe, a zatim ih 3. maja prebacio u svoj ranac i poneo sa sobom u OŠ "Vladislav Ribnikar", koju je pohađao.

- Ušavši u prizemlje škole, dečak je najpre pucao u radnika obezbeđenja, a zatim je pucao u dve učenice koje su sedele za stolom za dežurstvo, kao i još jednu učenicu koja se nalazila ispred klavira - rekao je danas Nenad Stefanović.

Potom je hodnikom otišao do kabineta istorije, u kojem su se na času nalazili nastavnica istorije, student istorije na praksi, kao i 23 oštećena maloletna učenika odeljenja VII/2 u koje je ispalio ukupno 45 projektila.

Pitanje na koje će se dobiti odgovor, je da li je projektil, jedan od tih 45, a na kojem je bila DNK Miljane Kecmanović pogodio nastavnicu Tatjanu Stevanović, ili pak otišao u drugom pravcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Tanja

10.10.2023 16:25

Roditelji? Umesto da ga uce drugarstvu,toleranciji,empatiji oni ga ucili da barata oruzjem!Kuca puna oruzja! Zasto majka i dalje radi u prosveti? Zasto je majka na slobodi?

Nuna

10.10.2023 18:03

@Tanja - Da li je ispitana bebisiterka koja ih je čuvala godinama?

Magda

10.10.2023 17:24

Tanja idi doktoru dok ti je vrijeme.Ti si teži slučaj čini mi se od Koste dok si tako osvetoljubiva.Zeno Bozija imaš li ti ikakav život osim što napadaš Kecmanoviće.Pusti institucije da rade svoj posao.

Irena Sočanac

19.10.2023 21:59

@Magda - Pa sram Vas bilo. Tanja je potpuno u pravu. Vi biste radije branili ove monstrume od oca i majke i ovog ubicu???