PORODICAMA KOSTINIH ŽRTAVA PREDATI SNIMCI: Roditelji Ane Božović ne žele da vide zastrašujuće kadrove - nismo smogli snage!

Autor:

Hronika

05.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi naravno nismo gledali taj materijal koji smo dobili, on postoji, rekli su roditelji Ane Božović žrtve Koste Kecmanovića.

PORODICAMA KOSTINIH ŽRTAVA PREDATI SNIMCI: Roditelji Ane Božović ne žele da vide zastrašujuće kadrove - nismo smogli snage!

Foto: Facbook

Ana Božović, žrtva Koste Kecmanovića

Ninela Radičević i Ivan Božović, roditelji ubijene učenice petog razreda Ane Božović OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je Kosta Kecmanović usmrtio na hodniku škole dok je dežurala sa  drugaricom iz razreda Bojanom Asović, otvorili su dušu i ispričali kako su tog prokletog 3. maja ispratili dete u školu, te da ništa nije slutilo na tragediju. 

U velikom video intervju za hrvatski kanal HRT rekli su da je otac ćerku probudio kao i obično poljupcima i da se Ana doterala za slikanje odenuvši novu suknjicu iz Soluna. Ivan 

 je ispričao da je Ana odjurila ka školi ne znajući da će još brže biti ubijena. 

- Ana nije znala ko je taj dečak, niti je on znao Anu. Zašto? Zašto? To je ono što je pitanje. Zašto? - rekla je majka devojčice sležući ramenima skupljenih usana, a potom je milovala rukom fotografiju svog čeda na staklu "krvave škole".

U svom bolu otac koji se nadovezuje na suprugine navode, kaže da je srećan što je Ana otišla srećna i što nije stigla da se uplaši i shvati šta se desilo, odnosno da nije videla mrtvu decu na sve strane.

- Siguran sam i to mi je neka uteha da Ana nije imala vremena da shvati šta se dešava i da je samo zaspala srećna pošto je znala da ću ja doći u školu i doneti joj hranu koju je naručila - kazao je Ivan. 

Neutešna majka opisuje kako im je važno to ubeđenje.

Ističe da su dobili snimke iz Ribnikara sa uviđaja, ali priznaje da nisu smogli snage da vide zastrašujuće kadrove.

- Mi naravno nismo gledali taj materijal koji smo dobili, on postoji. Mi smo ga dobili od tuźilaštva sa uviđaja, ali...znam da ima porodica koje su imale potrebu to da vide. Mi nismo. To čuva jedan naš prijatelj u svom sefu, ali dođe vam momenat da mi je sad tu da bi ga otvorila i videla. Ali.. šta bi smo dobili time... s jedne strane vas muči što nemate snage da pogledate kako je vaše dete otišlo, a s druge strane šta bi smo time dobili?! Dodatnu patnju iz koje možda nikada ne bi mogli da se izvučete - rekla je Ninela.

Roditelji ubijene devojčice su verno dočari da je ona odrastala u srećnoj porodici uz starijeg brata i strpljive roditelje koji su je zasipali ljubavlju.

Oni se teše da je ona sada negde gore sa takođe izuzetnom decom, Kecmanovićevim žrtvama i predivnim čika Draganom Vlahovićem čuvarom, kao i da će svoju mezimicu puni vedrine i dečije sreće opet sresti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Tanja

05.10.2023 21:27

Ljubomoran,sebican u skoli oruzjem od kuce donetim decu nam poubijao. Boli,dusa se cepa,suze liju... Zasto ga roditelji nisu lecili vec ga ucili da barata oruzjem?Zasto ...ga drugarstvu nisu ucili,vec sebicnosti. Zasto je majka na slobodi?

Odgovori 12 5
Tijana

10.10.2023 22:05

Nema, se reci za ovu tragediju, izazvanu cime?! Boze daj snage ovim nesrecnim roditeljima!