ŠOK! KOSTINI FANOVI NAPRAVILI NJEGOV LIK "KAO DA JE PRAVI"! Društvenim mrežama kruži jeziv snimak: Dečak-ubica igra i smeje se kao da ništa nije bilo (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi Koste Kecmanovića deluju aktivno na društvenim mrežama, što je jezivo, a evo šta su sada napravili.

ŠOK! KOSTINI FANOVI NAPRAVILI NJEGOV LIK "KAO DA JE PRAVI"! Društvenim mrežama kruži jeziv snimak: Dečak-ubica igra i smeje se kao da ništa nije bilo (VIDEO)

Foto: Tiktok

Kosta Kecmanović

Fanovi dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" usmrtivši devet učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, napravili su uz pomoć veštačke inteligencije njegov karakter i time šokirali javnost.

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavili su se snimci na kojima se vidi kako karakter Koste Kecmanovića igra uz popularnu muziku.

Pored toga, napravljen je i lik dečaka-ubice koji nasmejan i sa sređenom frizurom pravi selfi.

Na snimku se vidi i sređen karakter u uniformi, koji oslikava kako bi Kosta izgledao na maturi.

 

 

Ono što je jezivo je das su mnogi poverovali da je u snimku zaista zabeležen Kosta Kecmanović. Javljaju se fanovi širom sveta sa izrazima podrške dečaku-ubici.

Ipak, ima i ovih sumnjičavih koji ne veruju da je snimak pravi.

I nije. Radi se o tvorevini napravljenoj uz pomoć veštačke inteligencije koja deluje toliko stvarno kao da se radi o masovnom ubici.

Kako smo ranije pisali, fanovi Koste Kecmanovića deluju i  na društvenim mrežama, ali se javljaju i neposredno u našem okruženju.

Naš izvor je potvrdio da se pojavila grupica mladih ispred Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u kojoj je smešten dečak-ubica, gde na sve načine pokušavaju da ga vide.

Da podsetimo, ova jeziva podrška je nastupila nakon masakra koji se dogodio 3. maja kada je Kosta uleteo u školu u 8.40 časova i sa vrata usmrtio Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" a potom još tri devojčice u holu.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao u učenike i nastavnicu Tatjanu Stevanović. Šest učenika je ubio, petoro i nastavnicu ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ja

04.10.2023 18:58

Ok. Pišete svakakve gluposti mogli biste za promjenu napisati stvarno stanje Kostinog slučaja... U kojoj smo fazi, kako napreduje istraga, šta institucije misle poduzeti, koliko još dječaka misle držati na promatraju prije nego postave dijagnozu?

Olga Babić

09.10.2023 09:58

@Ja - DOŽIVOTNO...MALI MONSTRUM JE UBIO 10-toro A DA NIJE NI TREPUNIO. ŠTA BI URADIO KADA MALO "PORASTE" A SLOBODAN?