EKSKLUZIVNO! Rus vitlao pištoljem u Skadarliji, pa objavio sve uz jezivu rečenicu: "Prva pucnjava u Srbiji" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je muškarac koji je ruski državljanin, a nakon incidenta objavio je snimak ispod čega je podelio jezivu rečenicu na ruskom jeziku.

EKSKLUZIVNO! Rus vitlao pištoljem u Skadarliji, pa objavio sve uz jezivu rečenicu: "Prva pucnjava u Srbiji" (VIDEO)

Foto: Facebook

Radnik obezbeđenja restorana u poznatoj beogradskoj četvrti Skadarliji, Dalibor K. (43), zadobio je ozbiljne povrede u pucnjavi koja se dogodila sinoć oko ponoći.

Nepoznati muškarac, nakon sukoba oko muzike, izvadio je pištolj i ispalio nekoliko metaka u Dalibora pre nego što je pobegao s lica mesta. 

 

 

Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je muškarac koji je ruski državljanin, a nakon incidenta objavljen je snimak ispod čega je stoji: "Moja prva pucnjava u Srbiji" na ruskom jeziku.

Motiv napada još nije potpuno jasan, ali prema nezvaničnim izjavama, sukob je izbio zbog želje napadača da produži boravak u restoranu nakon zatvaranja. Sukob je eskalirao verbalno, da bi napadač potom posegao za oružjem i ispalio nekoliko hitaca.

 

- Navodno sukob je nastao oko muzike. Napadač je hteo da produži svoj boravak u restoranu nakon fajronta ali to nije bilo moguće. Najpre se verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja, a potom je izvadio pištolj i pucao u njega - rekao je izvor.

Podsetimo, Dalibor K. (43), radnik obezbeđenja, zadobio je ozbiljne povrede nakon što ga je napadač napao iz vatrenog oružja. Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Dalibor je prevezen vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde mu je pružena medicinska pomoć zbog dve rane u stomaku i isto toliko u jednoj ruci.

Očekuje se dalji razvoj istrage kako bi se utvrdili tačni motivi napada i priveden osumnjičeni.

Još uvek se utvrđuju sve okolnosti pucnjave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading