ĐORĐE DAVID ZAROBLJEN U MAKEDONIJI: Evo gde se nalazi nakon nesreće, NE MOŽE KUĆI za Srbiju još uvek!

Autor:

Zabava

21.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde se sprski roker nalazi nakon stravične saobraćajne nesreće!

ĐORĐE DAVID ZAROBLJEN U MAKEDONIJI: Evo gde se nalazi nakon nesreće, NE MOŽE KUĆI za Srbiju još uvek!

Foto: Printscreen Prva TV

Đorđe David

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je rok muzičar i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, doživeo sinoć saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. On se ovim povodom oglasio, te priznao da je učestvovao u nesreći, kao i da je tokom iste udario u osobu koja je šetala po auto-putu.

Kako je roker otkrio, on se trenutno i dalje nalazi u Severnoj Makedoniji, te ističe da još uvek ne može da krene nazad kući za Srbiju, jer je u obavezi da još jednu izjavu, kao i da nije bio u pritvoru.

Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz Tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - istakao je Đorđe, preneo je Grand.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David se oglasio nakon saobraćajne nesreće

Podsećanja radi, nekadašnji pevač grupe "Generacija 5" priznao je da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji, tokom koje je pokosio osobu koja se tu našla.

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - priča Đorđe za pomenute medije, te nastavlja:

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Đorđe David se oglasio nakon saobraćajne nesreće

Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading