IMA TEORIJU O SMRTI ANDRIJANE LAZIĆ: Ana Nikolić obelodanila jezivi DETALJ tragedije u Dubaiju, a ovo je svima promaklo!

Autor:

Zabava

22.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić je progovorila o tragično preminuloj pevačici, pa otkrila detalj, za koji javnost nije znala.

IMA TEORIJU O SMRTI ANDRIJANE LAZIĆ: Ana Nikolić obelodanila jezivi DETALJ tragedije u Dubaiju, a ovo je svima promaklo!

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić, ATA Images/Antonio Ahel

Jedna tragična vest potresla je javnost - mlada pevačica i pravnica Andrijana Lazić izgubila je život padom sa 24. sprata u Dubaiju, ostavljajući iza sebe pitanja i tugu. Ana Nikolić, poznata pop zvezda, izrazila je svoje zaprepašćenje ovim događajem, istakavši da je "pod nerazjašnjenim okolnostima" teško razumeti kako je do ovoga moglo doći.

Ana Nikolić je podelila sećanje na svoju prijateljicu Marinu Tucaković, ističući stihove koje je ona napisala za Andrijanu. Ova emotivna ispovest otkriva koliko su stihovi i pesme važni za sećanje na voljene osobe. Nikolićeva je istakla da će, uprkos tugi, poslušati pesme koje je Rale objavio u sećanje na Andrijanu, čime će njeno nasleđe i dalje živeti kroz muziku.

Republika

Foto: shutterstock, Instagram.com

Andrijana Lazić

 

- Ovo je strašna tragedija, ali mi i dalje nije jasno kako je neko može da padne sa 24. sprata pod nerazjašnjenim okolnostima - počela je Ana.

- Ali, sad sam se setila ovog teksta koji je Marina napisala za Adrijanu: "Ubiću te - deset puta za noć pomislim, imaš sreće, ujutru se već predomislim". To je napisala za tu devojku, a meni je rekla da bi za mene stih glasio: "Ubila bih se", a ja sam dodala: "Ali do ujutru se predomislim", a Marina je dodala: "Da, da bi kupila nove sandale". Ovaj tekst nije pisan za mene, ali se Marina uvek konsultovala sa mnom: "Šta misliš, Mišo, o ovome, o onome?" Nije vreme za anegdote, ali to je jednostavno bila Marina - dodala je Nikolićeva.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

 

- Iako, nažalost, Andrijana više nije sa nama, poslušaću pesme, jer je Rale iz umetničkih pobuda, u znak sećanja na Marinu i na ovu prekinutu karijeru i mladi život, rešio da objavi pesmu. I to je ispravan potez. Makar da sećanje na nju živi kroz pesmu - istakla je Ana Nikolić u pisanoj izjavi za emisiju Ekskluzivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mileta

24.01.2024 20:44

Prostitucija je zlo

Odgovori 11 2
rom

25.01.2024 07:55

ova popila par stomaklija i prica neku svoju pricu a iza je turizam, zna se i koji