BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE PRIJOVIĆ ČEKA DETE PO TREĆI PUT: Slavlje u domu PEVAČA, stigle srećne vesti!

Autor:

Zabava

01.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već smislio ime za dete!

BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE PRIJOVIĆ ČEKA DETE PO TREĆI PUT: Slavlje u domu PEVAČA, stigle srećne vesti!

Foto: printscreen/instagram

Aleksandra Prijović i Amar Gile

Poznati pevač Amar Gile Jašarspahić nedavno je otkrio javnosti da će postati otac po treći put. Iako je prošle godine dobio sina sa izabranicom Mirelom, srećne vesti da očekuju još jedno dete iznenadile su kako njega, tako i javnost.

Naime, Gile je priznao da je vest dobio nedavno i da je iskreno srećan zbog toga, iako je priznao da je malo pogubljen, ali se nada da će sve proći u najboljem redu. Izrazio je želju da dobije devojčicu, ali istakao je da je najvažnije da dete bude živo i zdravo.

Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje - kaže Gile, koji priznaje da bi posle dva sina, voleo da dobije devojčicu:

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Amar Gile čeka treće dete

Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo.

On je otkrio i kako se njegova izabranica i on snalaze sa sinom koji je tek napunio godinu dana. 

Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spavanje. Ipak, deca su deca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja treba negde da odemo nasamo one su tu da čuvaju decu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvek na našoj strani - rekao je pevač za Grand, pa zaključio:

Republika

Foto: Instagram.com

Amar Gile čeka treće dete

Dolazak trećeg deteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno hteo, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira.

Podsećanja radi, pevač iz prvog braka ima sina Darisa, a od prve supruge Ene Sarajlić razveo se 2020. godine nakon četiri godine braka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading