ŠA PROVALIO U IZOLACIJU, PA KRENUO NA MIONU: Zbog Stanislava proveo paklenu noć, ovo mora da se završi!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je upao Mioni i Stanislavu u izolaciju, pa razbudio devojku.

ŠA PROVALIO U IZOLACIJU, PA KRENUO NA MIONU: Zbog Stanislava proveo paklenu noć, ovo mora da se završi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao i svakog ponedeljka, izborom novog vođe sledi i odabir novih potrčaka koji će ovo nedelje boraviti u izolaciji, da bi na kraju jedan od njih morao da se bori za opstanak u rijalitiju. Na samom početku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i odmah podigao vonedeljnog vođu, Slađu Lazić Poršelinu, kako bi svoju odluku saopštila takmičarima i javnosti.

- Neću dužiti, potrčci su Miona Jovanović i Stanislav Krofak - saopštila je Slađa.

- Ja sam rekao, ja u izolaciju neću kročiti. Ja imam svoj neki stav, ne mora ni ona da zna šta je meni u glavi, ja znam šta ću raditi ako dođe do nekog razgovora, da li ću ili neću preći preko toga - ubacio se Ša.

 

Međutim, već danas je upao Mioni i Stanislavu u izolaciju, kako bi probudio Jovanovićevu, ali i saznao šta se dogodilo tokom njihove prve zajedničke noći.

U toku buđenja, Nenad Aleksić Ša je odmah pohitao u izolaciju kako bi proverio u kom stanju će zateći Stanislava i Mionu. On se javio Mioni, a potom je ostavio da se razbudi. 

Stanislav Krofak Pantera doneo odluku da dođe u krevet Maje Marinković u ranim jutarnjim satima. Naime, iako je izabran za potrčka sa svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović, njemu je više prijalo društvo atraktivne starlete, pa je krenuo u akciju.

Kada se emisija završila i svetla u spavaćoj sobi ugasila, Stanislav je došao kod Maje i počeo da je obasipa pažnjom. Više puta je pokušao da je poljubi, a na kraju mu je pošlo za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
hahaha

02.04.2024 16:52

kakav teletabis taj sha hahaha ovako jadno i bedno stvorenje ne videh

Nadica

03.04.2024 19:11

Neviđeno odvratan lik, šorti, ružan i iskompleksiran. Miona, da ima gram mozga, treba da ga ostavi javno i glasno, pa nek crkne ili pobegne (ali neće, jer je foliranT!).