NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Ovako vodi rijaliti iz spoljnog sveta, Pantera nema pojma šta se dešava van "Elite"!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objave Vanese Krofak privukle ogromnu pažnju.

NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Ovako vodi rijaliti iz spoljnog sveta, Pantera nema pojma šta se dešava van "Elite"!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Stanislav Krofak

Stanislav Krofak Pantera privukao je ogromnu pažnju ulaskom u "Elitu", a javnost i danas bruji o njegovom učešću. Iako je u rijaliti ušao kao bivši dečko Mione Jovanović, kasnije je uplovio u vezu s Majom Marinković, a njegova ćerka Vanesa Krofak takođe vodi svoj rijaliti van velelepnog imanja u Šimanovcima.

Kako je i Stanislav objasnio, on je Instagram profil poverio ćerki i ne sluteći da će se ona svakodnevno oglašavati i komentarisati njegove postupke u rijalitiju. Sada su osvanule njene fotografije, pa publika napokon ima priliku da vidi kako izgleda Stanislavova ćerka i kako provodi vreme sada, kad joj je otac u "Eliti".

Iako je davno Stanislav poručio ćerki Vanesi da prestane sa korišćenjem njegovog Instagram profila i ne oglašava se putem istog, ona je i dalje tamo veoma aktivna i neprestano objavljuje fotografije i snimke iz "Elite". Tako je nedavno podelila snimak u kom Maja provocira Stanislava i izaziva ga na fizički kontakt da bi ga diskvalifikovala, sa čim se, po svemu sudeći, Vanesa složila.

- Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju - glasio je komentar uz pomenuti snimak.

- Ne želim mnogo da iznosim mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu s Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama napolju. Tata je psihički jak i može da izdrži jeftine rijaliti-fore, koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali - istakla je Krofakova naslednica, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading