ĆERKA STANISLAVA KROFAKA GORI OD BESA: Spustila oca na samo dno, pa potkačila i Maju Marinković!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnje akcije Maje i Stanislava - oglasila se Vanesa Krofak.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA GORI OD BESA: Spustila oca na samo dno, pa potkačila i Maju Marinković!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

Juče je isplivao snimak brutalne vrele akcije Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je šokirao region, posebno zbog toga što je on obećao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa devojkom pred kamerama. Stanislav je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" odgovarao na razna pitanja, a potom je slagao sve kad je rekao da nije imao odnose sa Majom.

Vanesa je iskoristila priliku za Majin rođendan, kako bi poslala ocu još jednu upozorenje i stavila mu do znanja da se sve snima, čak i taj ugao u toaletu, gde konstantno imaju odnose, misleći da za to niko ne zna.

Kako je on prekršio obećanje, Venesa se ponovo oglasila putem njegovog Instagram profila, gde je ostavila misterioznu poruku, koju su korisnici pomenute društvene mreže tumačili na različite načine. Naime, ostavila je samo UZVIČNIK uz pesmu "Vila veštica":

- Obmana, prevara, izdaja samo to sam s tobom imala , lažima tvojim plivala. Kakva sam budala, Bože, ispala - glasili su stihovi pesme koju je okačila Stanislavova ćerka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading