DRAMA U DOMU STANISLAVA KROFAKA, NJEGOVA ĆERKA PROŽIVLJAVA PAKAO: Maja Marinković joj uništila život, ne sme da izađe iz kuće!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka razočarana zbog njegovih akcija sa Majom.

DRAMA U DOMU STANISLAVA KROFAKA, NJEGOVA ĆERKA PROŽIVLJAVA PAKAO: Maja Marinković joj uništila život, ne sme da izađe iz kuće!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Juče je isplivao snimak brutalne vrele akcije Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je šokirao region, posebno zbog toga što je on obećao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa devojkom pred kamerama. Stanislav je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" odgovarao na razna pitanja, a potom je slagao sve kad je rekao da nije imao odnose sa Majom.

Vanesa je iskoristila priliku za Majin rođendan, kako bi poslala ocu još jednu upozorenje i stavila mu do znanja da se sve snima, čak i taj ugao u toaletu, gde konstantno imaju odnose, misleći da za to niko ne zna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

Bivši zadrugar, Zoki Šumadinac, gostovao je u emisiji "Pitam za druga", gde je stao na stranu Stanislavove ćerke, pa izjavio da Vanesa sigurno doživljava agoniju zbog svega što joj otac priređuje u rijalitiju:

- On je dobio to crveno cvetlo da obustavi neke stvari. Verovatno njegovo dete prolazi agoniju. Deca su jako surova. Ja ne krivim decu, nego roditelje, jer oni vaspitavaju tu decu, koja osuđuju - rekao je Zoki Šumadinac u emisiji "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
lski

25.05.2024 14:09

Nije joj upropastila nista Maja već ona sama i njen tata.