HITNO OGLAŠAVANJE STANISLAVOVE ĆERKE NAKON INCIDENTA SA MAJOM: Ovako je odgovorila na brutalne prozivke Marinkovićeve!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Krofak je momentalno reagovala zbog sinoćne svađe Maje i Stanislava.

HITNO OGLAŠAVANJE STANISLAVOVE ĆERKE NAKON INCIDENTA SA MAJOM: Ovako je odgovorila na brutalne prozivke Marinkovićeve!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnjih nominacija u "Eliti", Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali se*s, iako je ćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće. Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji. 

Nakon ovog incidenta, oglasila se i Vanesa, Stanislavova ćerka, koja je objavila njegovu fotografiju iz emotikon srca, a potom je usledila poruka, koju je Vanesa morala da podeli, ali ju je istovremeno i slatko nasmejala:

- E, sada je naje*ao... Neka mu je Bog u pomoći - glasila je poruka, koju je Vanesa podelila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- 'Ajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskompleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti - rekla je Maja.

- Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti - rekao je Đedović.

- Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l' si me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja - rekla je Maja.

- Videćemo, da ti j*bem ja mamu. Da ti lupim 43 šamara, da te vratim u to selo. J*bem li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti - rekla je Maja.

- Da sam hteo da te uradim, ne bi te bilo - rekao je Krofak.

- G*vno jedno lažljivo. Voza me sve vreme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo s*ksualne odnose svaki put - rekla je Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

26.05.2024 14:02

Što Maja svakog vraća u selo a ona je iz zaseoka podavalska Pinosave zvani Beli Potok.

Van Halen

27.05.2024 06:17

Dzabe sve operacije, dzabe dzakovi i dzakovi garderobe, kad ulicarka ostaje ulicarka. Cuj joj recnik. Da ima grama mozga shvatila bi da je ovim uvredama njemu popljuvala po sebi, jer se ona seksira sa njim. Kakva jadnica. Pa ko ce sa ovim stvorom ikada da zivi????