STRAŠNIJE OD NOĆNE MORE: Devojčica se žalila da čudovišta žive u zidu, a ono što su roditelji našli iza njega je JEEZIVO! (VIDEO)

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

30.04.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada joj je ćerkica rekla da čudovišta žive u zidu u njenoj sobi i da noću čuje strašne zvukove, Ešli je bila ubeđena da se radi samo o dečijoj bujnoj mašti.

STRAŠNIJE OD NOĆNE MORE: Devojčica se žalila da čudovišta žive u zidu, a ono što su roditelji našli iza njega je JEEZIVO! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Međutim, istina je bila mnogo neobičnija i jezivija.

Naime, kada je Ešli odlučila da ćerki pokaže da ne postoje bilo kakva čudovišta u zidu, odlučila je da ga sruši, a ono što je potom videla ju je užasnulo.

Iza zida se nalazila ogromna košnica sa više od 50.000 pčela!

Ešli je i na Tik Toku objavila video snimke najezde pčela, i ko god je video šta se krilo iza zida, nije mu bilo svejedno.

 

 

Sa druge strane, sada se više ne čuju čudni zvukovi, i Ešlina ćerka može konačno mirno da spava.

Posle otkrića košnice, Ešli je odmah pozvala stručnjake koji su pčele premestili na sigurno mesto.

Iako je ovo otkriće bilo neobično i pomalo zastrašujuće, najvažnije je da je situacija rešena na bezbedan način. Ipak, ostala je šteta na kući u iznosu od oko 20 hiljada dolara, ali će se to brzo popraviti.

 

@classashley Replying to @Brooke Day 1 Bee Removal with a Beekeeper #bees #savethebees #earthday #nightmarefuel ♬ A Gentle Sunlight - James Quinn

 

Najvažnije je da je mala devojčica sada mirna i da može spokojno da spava znajući da iza zida nema čudovišta.

Na kraju su svi bili zadovoljni - pčele su bezbedno pronašle dom na drugoj lokaciji, a Ešli i njena ćerka su dokazale da ponekad treba mnogo ozbiljnije shvatiti ono što deca pričaju.

Jer, kao što ovaj primer pokazuje, od mašte do realne noćne more je samo mali korak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading