ŠA DOLETEO KOD MIONE I STANISLAVA, PA IH UHVATIO U OVOM IZDANJU: Nije mogla da OBUZDA svoje potrebe da bude pored nje!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ponovo pokazuje čudno ponašanje!

ŠA DOLETEO KOD MIONE I STANISLAVA, PA IH UHVATIO U OVOM IZDANJU: Nije mogla da OBUZDA svoje potrebe da bude pored nje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef i ovog jutra dao je sve od sebe da razbudi učesnike "Elite" i to ni manje, ni više, već domaćim hitovima.

Mnogi učesnici iskoristili su trenutke dok traje muzika kako bi još malo odmorili, dok su neki odmah skočili na noge i započeli svoje jutarnje obaveze.

Takođe, čim su se začuli prvi taktovi numera za buđenje, Nenad Aleksić Ša odmah je otišao u izolaciju kako bi probudio Mionu Jovanović. Da li je to uradio zbog toga što se boji razgovora Stanislava Krofaka i Mione ili je pak, nešto drugo u pitanju, ostaje nam da ispratimo.

 

Podsetimo, prošle noći bilo je dosta turbulentno u rijalitiju ,,Elita", tokom emisije ,,Gledanje snimaka". Stanislav i Miona su ušli u žestoku raspravu, jer je pevačica spomenula njegovu ćerku, za koju je mnogo vezan.

- Za mene je veliki blam to što je izgovarao. Ja sam za sve to znala. Sram ga bilo. On ima dete kod kuće, a govori šta je radio, kad i s kim - rekla je Miona.

- Ja sam u šaljivom kontekstu to govorio. Ti imaš svog momka, bolje gledaj svoju vezu. Ne treba da te se tiče šta ja radim - dodao je Stanislav.

- Nemoj više da se baviš njegovim životom, Miona! Rekao sam ti milion puta to. Svaki dan ponavljam da to ne treba da radi. Ako je ne zanima, onda treba da se usmeri ka meni - kazao je Ša.

- Miona je našla da priča da li treba da me bude sramota zbog moje ćerke, a šta je ona radila javno, da li je njene roditelje sramota?! - dodao je Stanislav.

- Glupanderu, sram da te bude. Treba da te bude sramota - kazala je Miona.

- Prestani da se mešaš u njegov život. Stalno pričaš o njemu. Stalno lupetaš gluposti - rekao je Ša.

- Ja sve što sam rekao ovde, pričao sam i ranije u nekim gostovanjima - istakao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading