OTVORENO PISMO ZA MIONU JOVANOVIĆ OBJAVLJENO JAVNO: Ako OVA poruka stigne u Elitu nastaće OPŠTI KOLAPS!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević oplela po Mioni Jovanović!

OTVORENO PISMO ZA MIONU JOVANOVIĆ OBJAVLJENO JAVNO: Ako OVA poruka stigne u Elitu nastaće OPŠTI KOLAPS!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica i takmičarka ,,Elite" Miona Jovanović izaziva veliku pažnju javnosti zbog njenog postupka i prevare dečka Stanislava Krofaka. Od smerne i povučene do devojke koja je prevarila dečka sa Nenadom Aleksićem Ša

Mnogi bivši rijaliti učesnici se često oglašavaju, kako na društvenim mrežama, tako i po emisijama, a sada je to učinila i Biljana Dragojević. Rijaliti mama na Instagram profilu objavila je fotografiju Mione Jovanović iz ,,Elite", te je žestoko oplela po njoj. 

- Užas! Nikada pevačca od nje, mrtvo puvalo, koliko god Ša da je lud, ova devojka nije normalna! Dečko slučajno uleteo, nije znao gde, šta i kako, nije feget, najbitnije! Podrška za Stanislava samog, bez Maje - napisala je Biljana Dragojević na Instagram objavi. 

Komentari su se ispod nizali jedan za drugim. 

Podsetimo, na televiziji Pink nedavno je održava još jedna "Elitovizija", u kojoj su stručni žiri činili Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević. Pobednik pete sezone "Zadruge" nikog nije štedeo, a najžešći sukob imao je sa Nenadom Aleksićem Ša, koji mu takođe nije ostao dužan. 

Dejan je Ša sasuo sve u lice, zbog čega je došlo do brutalnog sukoba, pogotovo jer je žestoko isprozivao njegov ljubavni život i vezu sa Mionom Jovanović. Reper je jako burno reagovao na kritike koje je dobijao od Dragojevića, a voditelji su pokušavali da spuste tenziju, ali im to nije polazilo od ruke. 

Foto: Pink

Nenad Aleksić Ša i Dejan Dragojević Elita 7

 

- Ša, ti si stvarno okej, ali imaš toliko godina i svaki tvoj ljubavni izbor je mlađi dvadeset godina od tebe. Miona je u ''Zadrzuzi 3'' bila u senci Mime iz Pukovca. Ove godine si ostavila verenika, ušla u rijaliti. Znam da si sujetan, ne možeš da podneseš neke stvari koje su istina. Pisao si Tari dok si bio sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Oženiš se posle tri nedelje veze, juriš klinke koje su mlađe dvadeset godina. Ti si jogurt na Suncu - rekao je Dejan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading