AU, KAKVA PROZIVKA ZA MIONU JOVANOVIĆ: "Rijaliti majka" je urnisala, udarila gde NAJVIŠE BOLI!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna poruka Biljane Dragojević!

AU, KAKVA PROZIVKA ZA MIONU JOVANOVIĆ: "Rijaliti majka" je urnisala, udarila gde NAJVIŠE BOLI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjih nekoliko meseci, javnost ne prestaje da bruji o Mioni Jovanović, učesnici rijalitija "Elite", zbog njenog postupka i prevare dečka Stanislava Krofaka u laska u ljubavni odnos sa 20 godina starijim Nenadom Aleksićem Ša.

Mnogo bivših takmičara dalo je svoj sud o njihovom odnosu i ponašanju mlade pevačice, pogotovo otkako se na imanje u Šimanovcima uselio i njen bivši momak Stanislav, koji je nakoj dve nedelje boravka uplovio u ljubavnu vezu sa Majom Marinković i probio se u prvi plan dešavanja u popularnom rijaliti programu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

Jedna od osoba koja se oglasila povodom ovog skandala je Biljana Dragojević, poznata rijaliti mama, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Mione Jovanović iz "Elite" i žestoko oplela po njoj. Njen komentar je izazvao dodatnu pažnju javnosti, a posebno zbog oštrine reči kojima je izražena osuda prema postupcima Mione.

- Užas! Nikada pevačica od nje, mrtvo puvalo, koliko god Ša da je lud, ova devojka nije normalna! Dečko slučajno uleteo, nije znao gde, šta i kako, nije feget, najbitnije! Podrška za Stanislava samog, bez Maje - napisala je Biljana Dragojević na Instagram objavi.

Republika

Foto: instagram.com

Biljana Dragojević isprozivala Mionu Jovanović

Mnogi su protiv veze Maje i Stanislava, iako ne podržavaju Mionu i navijaju da Krofak ostane sam do kraja rijalitija, ali se on po svemu sudeći jako zagrejao za nju, a ostaje da vidimo kako će njihov odnos da funkcioniše. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

07.04.2024 23:06

Ovoj ženi nije dosta rijalitija. Ko je ona? Zašto je njeno mišljenje bitno i njena podrška nekome? Napada tuđe dete, a znala je u suzama da brani svoje, pred kamerama. Tražila opravdanje za greške svog deteta, a sada komentariše pevanje i greške, tuđeg deteta. Da li je ona muzikolog, profesor pevanja...? Ne branim Mionu, ali ovo je previše. Zaljubljenost u koga i u šta, zbunjenost. Dosta joj je saznanje pogrešne odluke, a tek Đedović za vratom. Mladost, nepromišljenost, dobro vaspitanje, borba sa bolesnim reperom, učesnicama sumnjivog morala. Sve da se ponizi i zgazi, mora da se opravda on. Mučno je gledati.