STANISLAV DOBIO INSTRUKCIJE DA RASKINE SA MAJOM: Usmeren da se približi Mioni - da li ovo menja TOK RIJALITIJA?

Autor:

Zadruga

07.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića na sve načine pokušava da uništi vezu Krofaka i Marinkovićeve!

STANISLAV DOBIO INSTRUKCIJE DA RASKINE SA MAJOM: Usmeren da se približi Mioni - da li ovo menja TOK RIJALITIJA?

Foto: ATA Images

Lepi Mića nakon sinoćne emisije "Nominacije" odlučio je da posavetuje Stanislava Krofka da raskine što pre sa Majom Marinković jer smatra da se ljubavnim odnosim sa njom kanali i da može mnogo bolje da se pokaže u rijalitiju. 

Iako je Mića na sve moguće načine pokušavao da dočara Stanislavu da mu Maja ne treba i indirektno ga upućivao da se više posveti temi sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, Krofak je odlučio da svoj stav ne menja i da se drži priče kako ga mlada pevačica sa kojm je bio ne zanima više. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Lepi Mića ubeđuje Stanislava da ostavi Maju

- Znaš šta si ti? Ti si blago u prašini, ti si dijamant... Ti si dijamant za rijaliti sad u mulju, sve je ovo mulj, ali neka te - pričao je Lepi Mića. 

- To će tek da se zakuva - dodao je Munjez.

- Nema šta da se zakuva. Laku noć - poručio je Stanislav. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Lepi Mića ubeđuje Stanislava da ostavi Maju

Inače, Mića ni tokom nominacija nije štedeo reči, pa je izneo nove optužbe na račun Krofaka. 

Nominacije su interesantne, ovo je par koji je živeo u vanbračnoj zajednici. Ja nisam bio ni na čijoj strani, sad mi je jasno da mi ništa nije jasno. Stanislav nije svinger nego žigolo! Nije Miona fer prema Stanislavu, a ni on prema njoj. Miona je bezobrazna i to je dobro, svaka žena treba da bude, ona je prema meni okej ali se ne družimo, jer sam ja opasnost za njenu vezu - istakao je Mića, te nastavio u svom maniru:

Mislim da Ša pravi velike greške. o Stanislavu ne znamo mnogo jer je nov, ali treba da poveća treninge i da izbaci sve da ne bi bilo nešto za stolom, ima kratak fitilj. Mislim da njega najviše boli ta izdaja. Ostavljam Mionu, naravno, šaljem Stanislava!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading