VRELA AKCIJA MAJE I STANISLAVA PRED PUNOM SOBOM: Cimeri šetaju pored njih, a oni TRESU KREVET! Šok

Autor:

Zadruga

06.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mare za poglede cimera i kamere!

VRELA AKCIJA MAJE I STANISLAVA PRED PUNOM SOBOM: Cimeri šetaju pored njih, a oni TRESU KREVET! Šok

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak još jednom su pokazali da nemaju problem da razmenjuju nežnosti pred kamerama, ali ni cimerima u spavaćoj sobi. Njih dvoje otkako su otpočeli ljubavnu vezu koriste svaki trenutak da se zavuku pod jorgan i budu intimni. Tako je bilo i danas, pa dok je većina takmičara "Elite" odlučilo da slobodno vreme koristi da odmor, njih dvoje su se brutalno dohvatili i prepustili se strastima. 

Dok su se ostali takmičari kretali kroz prostoriju, Maja i Stanislav su pronašli trenutak da se prepuste nežnostima. Međutim, njihovim planovima se usprotivio jorgan koji im je stvarao male smetnje tokom razmenjivanja nežnosti. Ova situacija izazvala je smeh i komentare kod ostalih učesnika, ali je istovremeno i dodatno pojačala pažnju gledalaca na njihov odnos.

Inače, Maja Marinković i Stanislav su sinoć napustili emisiju "Pitanja novinara" i u sobi za izolaciju imaju vrelu akciju usred programa, a povodom toga danas se oglasio i njen otac Taki Marinković

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki prokomentarisao vrelu akciju Maje i Stanislava

- To nisam ispratio, niti to komentarišem. Uvek glasam za ljubav i podržavam ljubav. Važno mi je samo da je izbrisala onog idiota iz svoje glave. Ne dajem mnogo na važnosti ni Stanislavu, ipak je on gledao rijaliti godinama, pa da ne trčim pred rudu... O njemu sve najlepše, ali, za svaki slučaj... - zaključio je Majin otac za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading