"OČERUPALI" KOMŠIJE: Nakon mladog napadača, klub je doveo još jednog fudbalera iz Zrenjanina - Kovačević jača defanzivnu liniju tima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove zime svi putevi iz Zrenjanina vode ka Elemiru.

"OČERUPALI" KOMŠIJE: Nakon mladog napadača, klub je doveo još jednog fudbalera iz Zrenjanina - Kovačević jača defanzivnu liniju tima!

Foto: FK Naftagas Elemir

Fudbaleri Naftagasa iz Elemira prvi deo sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na petoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera takmičenja GFK Sloven iz Rume i svakako Elemirci, ukoliko im se ukaže prilika, neće propustiti šansu da se uključe u borbu za vrh tabele.

 

Kako bi pojačali i osvežili igrački kadar pred prolećne borbe, rukovodstvo Naftagasa je već angažovalo mladog dvadesetjednogodišnjeg napadača Stefana Popova iz redova zrenjaninskog Radničkog, a iz grada na Begeju put Elemira kreće još jedan fudbaler.

U pitanju je Nikola Kovačević.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji desnog beka i koji će pojačati konkurenciju među bonus igračima. 

Foto: FK Naftagas Elemir

U Elemiru ne odustaju od borbe za vrh tabele

 

- Nikola Kovačević:

Datum rođenja: 21. januar 2005. godine

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Radnički U-17 (Zrenjanin), Radnički U-19 (Zrenjanin), Radnički (Zrenjanin)

Obojica novajlija koja su tokom zimskog prelaznog roka crveno-crni dres Zrenjaninaca, zamenili opremom plavo-belih boja sastava iz Elemira, priliku za debi u novom klubu imaće na startu prolećnog dela sezone kada će Naftagas gostovati u Staroj Pazovi ekipi Jedinstva.

Navedeni susret na programu je drugog dana meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading