JEDAN OD TRAŽENIJIH FUDBALERA DONEO ODLUKU: Popov i zvanično odabrao tim za koji će nastupati na proleće!

Autor:

Sport

16.12.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraziti napadač stigao na novu adresu.

JEDAN OD TRAŽENIJIH FUDBALERA DONEO ODLUKU: Popov i zvanično odabrao tim za koji će nastupati na proleće!

Foto: Shutterstock

Bio je osvajač Vojvođanske lige Istok za sezonu 21/22 u samom vrhu tabele prošle godine Srpske lige Vojvodine (3. mesto), a u visokom ritmu ekipa igra i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Naftagas iz Elemira zimsku pauzu provodi na petoj poziciji, učinak od osam trijumfa, jednog remija i šest poraza bio je dovoljan za 25 bodova, što je osam manje u odnosu na lidera na tabeli. 

Po broju postignutih golova tim iz Elemira nalazi se na trećoj poziciji na tabeli sa 23 pogodaka, a da se taj broj pojača na proleće pobrinuće se prvi novajlija u redovima Naftagasa, Stefan Popov (21). Reč je o fudbaleru koji zauzima poziciju u samom špicu napada, i koji je proteklu kalendarsku godinu proveo u dresu Radničkog iz Zrenjanina. 

Republika

Foto: FK Naftagas Elemir

Popov stigao u Elemir

Popov je u ovosezonskom duelu Radničkog i Naftagasa proveo 90 minuta na terenu, ali se tada radovao, njegov sada već novi tim, koji je na gostovanju u Zrenjaninu slavio sa 2:0. Mladi napadač bio je u prethodna dva prelazna roka interesantan mnogim klubovima, ali je ove zime odlučio da pristupi plavo-belima. Šef stručnog štaba tima iz Elemira, Predrag Kandić dobio je igrača sa izrazitim ofanzivnim karakteristikama, koji je željan golova i dokazivanja.

Popov je pre Zrenjanina, gde je i ponikao u akademiji "Bambi", bio član Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, Vojvodine 1928 iz Perleza i Jedinstva iz Novog Bečeja. "CV" prvog novajlije u Elemiru kazuje da je mladi napadač išao korak po korak, i da će u predstojećem periodu biti pred jednim od "većih" izazova u dosadašnjoj karijeri.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading