FUDBALSKI SAVEZ JE IZABRAO NAJBOLJE: Ovo su laureati "Rasinske zvezde" za 2023. godinu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrade su otišle u prave ruke.

FUDBALSKI SAVEZ JE IZABRAO NAJBOLJE: Ovo su laureati "Rasinske zvezde" za 2023. godinu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSRO

Kraj godine je period kada se sumiraju utisci i kada se na osnovu ostvarenog u prethodnih 12 meseci, proglašavaju najbolji pojedinci i kolektivi.

 

U petak 22. decembra uz prisustvo brojnih sportskih radnika iz čitave Srbije održana jubilarna peta, sada već tradicionalna  "Rasinska zvezda" na kojoj se nagrađuju najbolji pod okrivljem Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

Pored proglašenja najboljih u konkurenciji sportskih radnika gde je laskavu nagradu dobio poznati i priznati sportski radnik iz Lozne Milan Milosavljević, izabran je i najbolji igrač i to Predrag Vukojević član OFK Kopaonika, dok je u konkurenciji najbolji trener proglašen Vladica Milić strateg Fudbalskog kluba Rubin, dok je mladi i perspektivni Lazar Marković izabran za najboljeg sudiju.

 

Istovremeno je predsednik FS regiona istočne Srbije Zoran Ignjatović uručio je predsedniku FS Rasinskog okruga gospodinu Vladanu Gašiću zahvalnicu za izuzetan doprinos u razvoju i saradnji dva saveza. Narodni muzej Krusevca dobio je zahvalnicu za pomoć u organizaciji Rasinske zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading