KUMOVI NA ISTOM ZADATKU: Baćevčani na turbo pogon - krilnom napadaču se ispunila želja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor je postignut. Brzonogi fudbaler ima novi klub.

KUMOVI NA ISTOM ZADATKU: Baćevčani na turbo pogon - krilnom napadaču se ispunila želja!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Fudbaleri BSK 1926 iz Baćevca prvi deo sezone u okviru Beogradske zone okončali su na šestoj poziciji sa ukupno 27 osvojenih bodova, a s obzirom da lider takmičenja OFK Budućnost iz Dudovice ima prednost od svega šest poena, ne bi bilo čudo da se plavo-beli ozbiljno uključe u borbu i za sam vrh tabele.

 

Sportski kolektiv iz Baćevca je na startu sezone vezao pet uzastopnih poraza, ali je zatim usledila fantastična serija tokom koje je klub u deset prvenstvenih duela ostvario devet pobeda i jedan poraz, što ih je i dovelo na aktuelnu poziciju.

Kako bi tokom predstojećeg proleća zabeležili još bolje rezultate, Baćevčani su u svoje redove doveli vrhunsko pojačanje.

Novi član BSK 1926 iz Bačevca, jeste Uroš Ivković.

Reč je o mladom dvadesetjednogodišnjem krilnom napadaču koji dolazi iz redova imenjaka iz Borče u kojem je bio golgeter prvog dela šampionata.

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

U Baćevcu su navikli na trofeje

 

- Uroš Ivković:

Datum rođenja: 3. mart 2002. godine

Pozicija u timu: desno krilo

Igračka karijera: Radnički U-19 (Novi Beograd), Crvena zvezda (Mali Mokri Lug), Vrčin (Vrčin), Jedinstvo (Surčin), BSK Borča (Borča)

Navedeni transfer je veoma zanimljiv i po činjenici da će Ivković u novom klubu sarađivati sa svojim kumom, popularnim Miksom što je bila velika želja obojice, a ekipa BSK 1926 će u budućnosti moći da se pohvali dvojicom turbo igrača na krilnim pozicijama.

Priliku za debi u novom klubu Uroš Ivković će imati u prolećnoj premijri kada će BSK 1926 dočekati u Baćevcu ekipu OFK Žarkova. Susret je zakazan za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading