BRZO JE PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Šestomesečna odiseja u "srpskoj Atini" je okončana - došlo je vreme da se oproba i na internacionalnoj sceni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posao je brzo dogovoren.

BRZO JE PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Šestomesečna odiseja u "srpskoj Atini" je okončana - došlo je vreme da se oproba i na internacionalnoj sceni!

Foto: Facebook.com/Marsaxlokk FC

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 iza sebe imaju prilično neuspešnu polusezonu nakon koje im u naredom periodu predstoji grčevita borba za opstanak u okviru Prve lige Srbije.

 

Popularni "kanarinci su u 20 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležili skor od tri pobede, četiri remija i 13 poraza, tako da se u ovom momentu na deset bodova zaostatka iza gornjomilanovačkog Metalca koji se nalazi u "mirnoj luci".

Pre nešto više od 48 časova obelodanjeno je da će žuto-plavi u nastavak borbe za bodove morati da uđu lišeni pomoći dvadesetsedmogodišnjeg centralnog beka Nikole Rađena koji je nakon samo šest meseci odlučio da napusti redove kluba sa Detelinare.

Istakao je rođeni Novosađanin da će se nešto više o njegovoj narednoj destinaciji znati tek nakon novogodišnjih i božićnih praznika, ali je onda "preko noći" došlo do promene.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Sa Detelinare na Maltu - Nikola Rađen

 

- Nikola Rađen:

Datum rođenja: 17. novembar 1996. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Novi Sad U-19 (Novi Sad), ŽSK (Žabalj), Cement (Beočin), Novi Sad (Novi Sad), Radnički 1923 (Kragujevac), Inđija Toyo Tires (Inđija), RFK Novi Sad 1921 (Nlovi Sad)

Kako se saznaje Rađen će karijeru nastaviti na Malti u redovima Marsaksloka iz istoimenog mesta na jugoistoku Malte.

Reč je o ekipi koja trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli Premijer lige Malte i koja je u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila skor od šest pobeda, jednog remija i četiri poraza. U pitanju je sportski kolektiv koji je u sezoni 2006/07 bio šampion Malte i koji je četiri puta izlazio na međunarodnu scenu, ali u osam evropskih mečeva nisu osetili slast pobede, zabeleživši jedan remi (Zrinjski Mostar 1:1) i sedam poraza.

Očekuje se da svi detalji ugovora budu poznati prvih dana Nove 2024. godine, a priliku za debi u novom klubu Rađen će imati 7. januara kada će Marsakslok dočekati ekipu Hibernijansa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading