PRIJATELJ IH "OTKRIO"! Evo gde su Nedović i Teodosić PROSLAVILI pobedu nad Partizanom! Društvo im je PRAVIO bivši kapiten Zvezde Meridianbet! (FOTO)

Autor:

Sport

05.01.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije očitao lekciju regionalnom prvaku i revanširao se za poraz iz prvog meča.

PRIJATELJ IH "OTKRIO"! Evo gde su Nedović i Teodosić PROSLAVILI pobedu nad Partizanom! Društvo im je PRAVIO bivši kapiten Zvezde Meridianbet! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meriidanbet pobedili su Partizan rezultatom 88:72 u 19. kolu Evrolige i upisali osmi trijumf u najelitnijem klupskom takmičenju.

Izabranike Janisa Sferopulosa je do novog uspeha vodio Nemanja Nedović sa 16 poena, dok su po dva manje postigli Rokas Gedraitis i debitant u večitom derbiju Fredi Gilespi. Značajan doprinos slavlju dao je i Miloš Teodosić koji je dao 14 koševa i podelio sedam asistencija.

Ubrzo se pojavila i fotografija šta su radila dvojica najiskusnijih igrača tima s Malog Kalemegdana, posle velikog uspeha. Naime, Teodosić i Nedović su po završetku meča i slavlja otišli u restoran, a sedeli su u društvu Tadije Dragićevića, bivšeg kapitena Zvezde Meridianbet.

 

 

Srpski šampion je sada skočio na 13. poziciju tabele Evrolige sa skorom od osam pobeda i 11 poraza, dok je četa Željka Obradovića pala na 11. mesto sa 10 trijumfa i devet nesupeha.

Crveno-beli u naredom 20. kolu gostuju Asvelu u Vilerbanu, dok Partizan putuje u Istanbul na megdan Fenerbahčeu.

Oba rivala večitih su u prošloj rundi upisali pobede, Francuzi su prekinuli dug post i seriju poraza, savladavši Žalgiris, dok je Jasikevičijusova ekipa deklasirala Makabi iz Tel Aviva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading