CRVENO-BELIMA OLAKŠAN POSAO U FRANCUSKOJ: Asvel BEZ pomoći NAJBOLJEG igrača!

Autor:

Sport

09.01.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitan duel za tim sa Malog Kalemegdana.

CRVENO-BELIMA OLAKŠAN POSAO U FRANCUSKOJ: Asvel BEZ pomoći NAJBOLJEG igrača!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet večeras igra važan meč 20. kola Evrolige protiv Asvela od 20:30 časova.

Čini se da crveno-belima koji su u Francuskoj pod imperativom pobede "gori" protiv "fenjeraša" Asvela. U rotaciji tima sa Malog Kalemegdana biće i Jago i Mitrović, ali i Teodosić za kog se mislilo da će verovatno biti primoran da odsustvuje.

Sa druge strane, u timu iz Vilerbana neće biti najboljeg igrača. U pitanju je Nando de Kolo koji se povredio 20. decembra protiv Armanija i propustio je već četiri utakmice elitnog klupskog takmičenja Starog kontinenta. Nema sumnje da će crveno-belima zbog toga biti olakšan posao u duelu u kojem će na klupi Asvela debitovati novi trener Pjerik Pupe i iskusni krilni košarkaš Dešon Tomas.

Republika

Foto: Starsport

Nando de Kolo

Izabranici Janisa Sferopulosa trijumfovali su u prošlom kolu Evrolige nad Partizanom, ali su za vikend poraženi u regionalnoj ligi od Cedevita Olimpije. 

Upravo je grčki strateg govorio pred novi izazov u Evropi. Asvel je smenio Poceka pre nekoliko dana, ali Sferopulos baš zbog toga poziva na oprez.

Igramo protiv ekipe koja je promenila trenera, nisu imali obaveze u domaćem prvenstvu pa su imali više vremena da pripreme utakmicu. Očekujem da vidimo neke nove stvari od njih na terenu i u napadu i odbrani. Moramo da “pročitamo” i reagujemo na novitete u njihovoj igri tokom meča. Istovremeno znamo da nisu imali previše vremena za promene, znamo kako igraju, od koga preti opasnost i biće važno ispravno reagovati u odbrani - rekao je Sferopulos pa dodao:

S druge strane što se tiče našeg napada moramo da reagujemo i pronađemo rešenje za sve “probleme” koje će pokušati da stave pred nas - rekao je Grk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading