TRAGEDIJA: PREMINUO nekadašnji reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

24.01.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga zadesila je srpski sport.

TRAGEDIJA: PREMINUO nekadašnji reprezentativac Srbije!

Foto: facebook

aada

Jedan od pionira američkog fudbala u Srbiji, Miloš Erac, preminuo je nakon duže bolesti.

Prerano preminuli Erac je nekadašnji igrač Kraljevo Rojal Kraunsa i reprezentacije Srbije, a pre dvadeset godina je bio jedan od utemeljivača američkog fudbala u svom gradu. 

Srpska asocijacija američkog fudbala potvrdila je tužne vesti i emotivno se oprostila.

- Miloš Erac, nekadašnji igrač KAF Kraljevo Rojanl Krauns i reprezentacije Srbije preminuo je nakon duže bolesti. Miloš je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Srpska asocijacija američkog fudbala ovom prilikom izjavljuje duboko saučešće porodici Miloša Erca, njegovim prijateljima i klubu američkog fudbala Kraljevo Rojal Krauns - stoji u saopštenju.

Njegov bivši klub Kraljevo Rojal Krauns takođe je objavio emotivnu poruku.

 

https://www.facebook.com/groups/127246443996386/permalink/6945010928886536/?mibextid=oMANbw

 

- Sa tugom u srcu KAF Kraljevo Rojal Krauns obaveštava da je nakon duže bolesti preminuo Miloš Erac, igrač Kraljevo Rojal Kraunsa i reprezentacije Srbije, jedan od najboljih američkih fudbalera na poziciji defanzivnog linijaša. Miloš Erac je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Neka ti Šomi, Gospod Bog podari Rajsko naselje, sigurno od tebe oduvek zasluženo. Tvoje Kraljevske Krune - stoji u saopštenju.

Detalji sahrane još uvek nisu poznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading