DECA IZGUBILA KOVERAT SA NOVCEM ZA 8. MART, MUŠKARAC JE PRONAŠAO! Vraća je samo pod jednim uslovom! (FOTO)

Autor:

Vesti

05.03.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična objava zapalila je društvene mreže.

DECA IZGUBILA KOVERAT SA NOVCEM ZA 8. MART, MUŠKARAC JE PRONAŠAO! Vraća je samo pod jednim uslovom! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Na Fejsbuku se širi objava koja je privukla veliku pažnju stanovnika Novog sela kod Niša. U objavi se spominje pronalazak koverte napravljene od stranica sveske koja je sadržavala novac, uz napomenu "Pare za 8. mart" napisanu dečijim rukopisom. Pronalazač koverte pretpostavlja da su novac najverovatnije izgubila deca.

Čovek je na svojim društvenim mrežama podelio fotografiju koverte s novcem, navodeći da je izgubljena od strane dece iz Novog sela, namenjena za 8. mart. Uz objavu je dodao da postoji određeni uslov koji treba ispuniti da bi se novac vratio pravim vlasnicima.

- Učiteljice su se raspitale i saznali smo čije su pare. Zamolila bih nalazača samo da ih ostavi u školu - glasio je jedan komentar, a muškarac koji ih je našao je napisao uslov: "Neka se jave sa tačnom cifrom koja je bila unutra i donosim ih."

Foto: facebook

Deca izgubila kovertu sa novcem za 8. mart

Mnogi su ga hvalili u komentarima i bacili se u akciju da se što pre nađu deca koja su izgubila novac. "Bravo za vas", "Ajmo da nađemo tu decu", "Svaka čast druže", glasili su neki od komentara.

Ovaj neobičan događaj postao je primer lepog gesta i zajedničkog duha koji bi mogao inspirisati mnoge. Pronalaženje koverte s novcem i objava na društvenim mrežama pokazuje koliko je važno činiti dobro i pomoći drugima, čak i kada ne znamo kome tačno pomažemo. Iako se pravi vlasnik novca još uvek nije javio, postupak pronalazača podseća nas na važnost poštenja i solidarnosti u današnjem društvu. Ova priča može poslužiti kao podsetnik da, bez obzira na ishod, postupanje s dobrom namerom uvek ima vrednost. Nadamo se da će se novac uskoro vratiti u prave ruke, pružajući još jednu priču o uspehu i dobroti koja se može podeliti unutar zajednice i šire.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading