ČULI DA JE PORODICA OSTAVLJALA KOVERTE NA SAHRANI: Oskrnavili grob da bi UKRALI novac iz njega - SKANDAL EPSKIH RAZMERA TRESE RUMUNIJU!

Autor:

Svet

16.02.2024

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je otkriveno skrnavljenje groba, rodbina je odmah obavestila policiju o događaju.

ČULI DA JE PORODICA OSTAVLJALA KOVERTE NA SAHRANI: Oskrnavili grob da bi UKRALI novac iz njega - SKANDAL EPSKIH RAZMERA TRESE RUMUNIJU!

Foto: pixabay.com

U rumunskom gradu Hunedoara, tinejdžeri su šokirali lokalno stanovništvo svojim postupkom skrnavljenja groba radi krađe novca. Ovaj nezapamćeni incident dogodio se u Aninoasi, gradu sa pretežno siromašnim stanovništvom, gde su dvojica mladića odlučila da otvore grob nakon što su čuli glasine o bogatoj porodici koja je novac stavljala u kovčeg pokojnika.


Gradonačelnica Aninoase potvrdila je da je žena iz inostranstva stvarno stavljala novac u kovčeg, što su tinejdžeri iskoristili za svoju krađu. Nakon što je otkriveno skrnavljenje groba, rodbina je odmah obavestila policiju o događaju. Episkopija Deva i Hunedoara osudila je ovaj neverovatan gest, ističući da takvo ponašanje ozbiljno ugrožava poštovanje prema preminulima.


Lokalne vlasti nisu bile iznenađene identitetom osumnjičenih, jer su već imale problema sa njima u prošlosti. Dvojica tinejdžera ne pohađaju školu, a nedavno su čak i napali ljude u njihovoj kući u pokušaju krađe novca. Gradonačelnik Nikola Dunca istakao je da su ovi mladići izazvali mnogo problema u zajednici.


Policija je odmah pokrenula krivični postupak protiv osumnjičenih tinejdžera zbog skrnavljenja groba i pokušaja krađe. Sveštenik Gabrijel Miričesku takođe je osudio njihovo delo, ističući da i pravni okvir države i crkveno pravo jasno osuđuju ovakvo ponašanje, naglašavajući da takvi postupci ozbiljno ugrožavaju poštovanje prema preminulima. Ovaj incident je duboko potresao lokalnu zajednicu, ističući važnost poštovanja prema mrtvima i njihovim grobovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading