"BACALI SU CIGLE NA MENE, JEDAN ME JE RASPALIO PALICOM!" Pančevac o hororu koju je preživeo u busu "108": TRAŽILI SU PARE!

Autor:

Hronika

05.03.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražili su mu torbu sa novcem, ali umesto da im da on je kod Bogoslovije izašao i nastavio da beži.

"BACALI SU CIGLE NA MENE, JEDAN ME JE RASPALIO PALICOM!" Pančevac o hororu koju je preživeo u busu "108": TRAŽILI SU PARE!

Foto: RINA

Pančevac M.C. (21), koji je u nedelju napadnut u autobusu "108", tokom istrage je izjavio da su mu dok je bio u "prevozu prišla dvojica mladića i tražila novac iz torbe, a da se spasao kada je istrčao na poslednjoj stanici".

Beogradska policija ubrzo je uhapsila L.S.(18) i D.S. (20) zbog pokušaja razbojništva i nanošenja lakih telesnih povreda.

Tražili su mu torbu sa novcem, ali umesto da im da on je kod Bogoslovije izašao i nastavio da beži.

- Bacali su cigle za mnom, a kada su me sustigli jedan od njih udario me je palicom. Ni tada im nisam dao torbu sa novcem i dokumentima. Razbežali su se kada je neko pozvao policiju. Ne poznajem ih od ranije - rekao je napadnuti M.C.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Prijavite nasilje! 

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Bez obzira na to da li ste prijavu za nasilje podneli jednom ili više puta, institucije su dužne da postupaju po svakoj prijavi.

Nasilje možete prijaviti lično, ako ste Vi doživeli nasilje, a takođe može ga prijaviti i član Vaše porodice, prijatelj, komšija i bilo koje drugo lice. Nasilje se može prijaviti lično, u prostorijama institucije, telefonom, pismeno, putem pošte, kao i putem imejla. Prilikom prijavljivanja, možete se predstaviti ili ostati anonimni - u svakom slučaju prijava će biti razmatrana.

Kako bi dobili efikasnu zaštitu, institucije su Zakonom obavezne da sarađuju kako bi Vam obezbedile da dobijete adekvatnu zaštitu i podršku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading