PRIJA BRENI PREOTELA SLAVU: Prvo je preuzela muzički primat u celoj bivšoj Jugi, a evo u čemu ju je još NADMAŠILA!

Autor:

Zabava

05.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović imali su skuplju svadbu sa mnogo više gostiju od Brene i Bobe.

PRIJA BRENI PREOTELA SLAVU: Prvo je preuzela muzički primat u celoj bivšoj Jugi, a evo u čemu ju je još NADMAŠILA!

Foto: Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Pored toga što Aleksandra Prijović polako, ali sigurno preuzima primat na terenu i maćehi svog supruga Filipa Živojinovića Lepoj Breni "krade slavu" koju je ona nekada imala na prostorima bivše Jugoslavije, postoji još jedna stvar u čemu ju je prevazišla. 

Naime, Brenina svadba sa Filipovim ocem Slobodanom Bobom Živojinovićem, koja je organizovana 7. decembra 1991. godine u hotelu "Interkontinental" u to vreme bila je definitivno najluksuznija na ovim prostorima. 

Bilo je oko 600 zvanica, a sve je izgledalo kao na filmu. Folk zvezda je nosila grandioznu venčanicu, a gostima na svadbenom veselju služila se torta sa jestivim ukrasnim raketama i gramofonskim pločama. Mladenci su dobili vredne poklone među kojima je jedan od najzapaženijih bio automobil marke Mercedes, koji im je poklonio Bobin prijatelj i teniski kolega Boris Beker.

O tome kolika je pažnja posvećena Breninom i Bobinom venčanju govori i činjenica da se čak Dnevnik tadašnje televizije Beograd direktno uključivao u prenos sa svadbe, dok je snimak celog veselja kasnije u obliku video kaseta prodat u više desetina hiljada primeraka. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandra Prijović i Filip nadmašili Brenu i Bobu u luksuzu


Bila je to, po mnogim svedočenjima, najveća i najglamuroznija svadba bivše Jugoslavije, a koštala je oko 50.000 tadašnjih nemačkih maraka.


Međuitm, kada su se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su kao u bajci stigli u kočijama, oni su uspeli da nadmaše Benino i Bobino slavlje.


Naime, kod njih se pojavilo čak oko 300 ljudi više, pa su imali oko 900 zvanica, koje su uživale na svadbi koja je protekla u posebnoj atmosferi i izoblju najraznovisnije hrane i pića, a sve je koštalo oko 400.000 evra. 

 Na kraju su uspeli sve da zasene i tortom od 10 spratova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading