PRVA SLIKA KEJT MIDLTON NAKON OPERACIJE: Posle dva meseca odsustva, presekla tračeve da je u KOMI (FOTO)

Autor:

Svet

04.03.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton se vratila u javnost nakon odsustva zbog zdravstvenih problema

PRVA SLIKA KEJT MIDLTON NAKON OPERACIJE: Posle dva meseca odsustva, presekla tračeve da je u KOMI (FOTO)

Foto: Profimedia


Nakon dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema, Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, konačno se pojavila u javnosti. Paparaci su uspeli da je "uhvate" u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol. Ovo je prvi put da je Kejt viđena u javnosti od kraja decembra prošle godine.

Povratak nakon operacije abdomena

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena. Ova vest izazvala je zabrinutost među javnošću, ali i simpatije i podršku za vojvotkinju. Palata je najavila da se Kejt neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru pre Uskrsa ove godine.

 

 


Princ Vilijam i Kejt Midlton kao roditelji

Kejt Midlton i princ Vilijam, vojvoda od Kembridža, poznati su po svojoj posvećenosti porodici. Imaju troje dece: princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luja. Njihov odnos sa decom često je tema interesovanja javnosti, a povratak Kejt u javnost sigurno će obradovati i pratioci kraljevske porodice.

Kejtina pojava u blizini zamka Vindzor

Paparaci su uspeli da fotografišu Kejt Midlton u blizini zamka Vindzor, gde je vojvotkinja bila u društvu svoje majke. Kejt je nosila naočare za sunce, a izgledalo je kao da se blago osmehuje. Ova pojava izazvala je veliko interesovanje medija i javnosti, koja je s nestrpljenjem iščekivala povratak vojvotkinje.

Kejt Midlton je poznata po svom stilu i eleganciji, te je njena pojava u javnosti uvek praćena pažljivim posmatranjem modne scene. Njen povratak nakon zdravstvenih problema svakako je razveselio njene obožavaoce, a javnost sa nestrpljenjem očekuje njen dalji angažman u javnom životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading