JELISAVETA ORAŠANIN ŠUTNULA VUKA ZBOG TEODOSIĆA! Svi su tada BRUJALI O OVOJ AFERI, a za sve je kriv OVAJ GLUMAC!

Autor: Marko Pantić

Zabava

20.03.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je brak Jelisavete i Teodosića poljuljan, već danima ne prestaje da interesuje javnost.

JELISAVETA ORAŠANIN ŠUTNULA VUKA ZBOG TEODOSIĆA! Svi su tada BRUJALI O OVOJ AFERI, a za sve je kriv OVAJ GLUMAC!

Foto: ATA Images, Starsport, ATA Images

Vest da se razvode glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić poslednjih nekoliko dana je glavna tema u srpskim medijima. 

A, malo ko se seća da je glumica pre veze i braka sa Teodosićem bila u emotivnoj vezi sa kolegom Vukom Kostićem. Jelisaveta Oraščanin, koju je paparaco Srpskog telegrafa uslikao zajedno sa Milošem Teodosićem na letu iz Moskve za Beograd davne 2017. kako smo tada saznali, glumica i Miloš su već tada bili mesec dana zajedno.

Naime, mlada glumica u početku je odlaske u rusku prestonicu svom dečku Vuku pravdala poslovnim obavezama, a u tome joj je navodno pomagao kolega i prijatelj Miloš Biković.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa 2017.

 

Glumica Jelisaveta Orašanin potvrdila je tada za Srpski telegraf da je na pet godina ljubavne romanse s glumcem Vukom Kostićem stavila tačku, a da o košarkašu Milošu Teodosiću ne želi da priča.

- Vuk i ja smo se rastali još letos. Nije nam u poslednje vreme išlo, pa smo na celu priču stavili tačku. On prema meni nikada nije bilo loš, uvek je bio fin i džentlmen kakvog bi svaka devojka poželela. Ostali smo u jako dobrim odnosima, čak glumimo zajedno u jednoj novoj predstavi, koja će se uskoro naći na repertoaru. O fotografijma koje posedujete za sada ne želim da komentarišem ništa - izjavila je tada Jelisaveta. 

Takođe smo tada saznali  Jelisaveta nije želela odmah da prekine vezu sa
Vukom jer nije bila sigurna u Teova osećanja, a pogotovo se plašila
činjenice da košarkaša prati glas da je ženskaroš.

- Bila je vrlo obazriva da joj se ne izmaknu obe stolice i na kraju ne ostane sama. Kada se uverila da je to sa Milošem ozbiljno, rešila je da prizna Vuku - otkrio je tada naš sagovornik! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 

 

Komentari (0)

Loading