"MOGAO SI DA SILUJEŠ MALOLETNICE, A SADA KUKAŠ KAKO NEMAŠ ORGANE"- Skandal na suđenju BLUDNOM instruktoru jahanja!

Autor:

Hronika

20.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinski tehničar iz Centralnog zatvora u Beogradu iznenađen komentarima.

"MOGAO SI DA SILUJEŠ MALOLETNICE, A SADA KUKAŠ KAKO NEMAŠ ORGANE"-  Skandal na suđenju BLUDNOM instruktoru jahanja!

Foto: facebook.com/printscreen, Nikola Mutiћ

Miloš Đukić

Tokom suđenja Milošu Đukiću učitelju jahanja koji je optužen da je seksualno napastovao najmanje sedam devojaka u konjičkom klubu na periferiji Beograda gde je radio kao instruktor, veoma je neugodno gledati optuženog.

Sve vreme je bio prisutan medicinski tehničar iz Centralnog zatvora u Beogradu, da se nadje tu ukoliko eventualno bude zatrebala njegova pomoć. 

On sedi u publici i danas je bio zgrožen ponašanjem Đukića na sudu, pa mu se u jednom navratu otrglo par reči. Rekao je: "Joj kako laže, ja sam ga vodio na VMA"

Đukić ga je isprovocirao da to kaže rekavši da nije tačno to što je sudija konstatovala da on u zatvoru ima potrebnu medicinsku negu i da su ga vodili na pregled pre nekoliko dana.

Zahtev za ukidanje zatvorskog pritvora

 

Jedan od dvojice Đukicevih branilaca molio je da mu sud ukine zatvorski pritvor ili da mu ga zamene blažim merom.Tužilac se tome usprotivio rekavši da i dalje postoje razlozi zbog kojih je određen, te da je javnost i dalje veoma zainteresovana za postupak koji se vodi protiv Đukića.

- Molimo vas da ukinete pritvor ili da umesto njega odredite blažu meru budući da je godinu dana i sedam meseci u pritvoru, a prošlo je tri godine od poslednjeg krivičnog dela za koje se tereti.Optuženi ima ozbiljne zdravstvene probleme. Trideset godina je dijabetičar. Odstranjeno mu je svašta. Živi bez cele slezine, kao i bez dve trećine želuca i dve trećine pankreasa- nabrajao je branilac.

Sudija je uprkos tome sa još dva člana veća, odlučila da na snazi ostane ista mera obezbedjenja prisustva optuženog u postupku, kao i njegovo onemogućavanje da utiče na svedoke koji tek treba da daju iskaze pred sudom. 

Reakcija javnosti
 

U publici se čulo: " Mogao je da siluje devojke i napada maloletnice... Sad uzalud kuka da nema organe".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading