RAZBIO IZLOG I OŠTETIO FRIŽIDER IZ LOKALA? Prokupčanin uhapšen zbog nasilničkog ponašanja, nije prvi put da dolazi u SUKOB sa zakonom

Autor:

Hronika

30.03.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila 36-godišnjeg G. D. iz Prokuplja pod sumnjom da je učestvovao u tuči tokom koje je lakše povredio jednog mladića.

RAZBIO IZLOG I OŠTETIO FRIŽIDER IZ LOKALA? Prokupčanin uhapšen zbog nasilničkog ponašanja, nije prvi put da dolazi u SUKOB sa zakonom

Foto: Shutterstock

Muškarac iz Prokuplja osumnjičen je da je razbio izlog ugostiteljskog objekta i frižider u bašti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju uz krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje.

Ovo nije prvi put da G. D. dolazi u sukob sa zakonom. Prema policijskim izvorima, on je već bio uključen u nekoliko incidenata, te je poznat lokalnoj policiji.

Vest o hapšenju G. D. izazvala je reakcije u lokalnoj zajednici. Stanovnici Prokuplja izražavaju zabrinutost zbog porasta nasilja u njihovom gradu.

Republika

Foto: shutterstock

Ilustracija

Detalji o tome šta je tačno dovelo do tuče i razbijanja izloga još uvek nisu potpuno jasni. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio zbog nesuglasica koje datiraju još iz perioda srednjoškolskog obrazovanja, a eskalirao je u javnom prostoru.

Ukoliko bude proglašen krivim za krivično delo nasilničko ponašanje, G. D. bi mogao da se suoči sa ozbiljnim posledicama, uključujući novčanu kaznu ili čak zatvorsku kaznu. Sudski postupak će utvrditi odgovornost osumnjičenog, a konačna presuda će biti doneta u skladu sa zakonom.

 

Muškarac iz Stare Pazove zapalio objekat u Prokuplju

Policajci u Prokuplju uhapsili su D. J. (30) iz okoline Stare Pazove, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je PU Prokuplje.

On se sumnjiči da je sinoć bacio "Molotovljev koktel" na jedan lokal u Prokuplju, nakon čega je pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo sustigla i uhapsila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading