KARLEUŠA SE SLOMILA: Nakon što je obavestila javnost da je imala SPONTANI POBAČAJ, otkrila kroz kakav PAKAO je prošla nakon TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

03.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša otvorila dušu na društvenoj mreži Instagram i priznala šta joj se dešavalo nakon koncerta na Ušću!

KARLEUŠA SE SLOMILA: Nakon što je obavestila javnost da je imala SPONTANI POBAČAJ, otkrila kroz kakav PAKAO je prošla nakon TRAGEDIJE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te otkrila kako je nedugo nakon koncerta na beograskom Ušću 2013. godine imala spontani pobačaj

- Momenat pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u momentu kada je koncert već morao da počne. Sedim u šatoru iza bine i ne verujem šta mi govore. Znala sam da će biti puno ljudi, ali da će koncert kasniti sat vremena kako bi publika ušla, tome se nisam nadala, pogotovo što sam u tom momentu trpela jak medijski linč i zabranu. Sećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo da otvorimo širom kapije i da više ne naplaćujemo karte jer neće početi do ponoći inače. To smo i uradili. Pred sam izlazak na scenu, doneli su mi dnevne novine koje izlaze sutra. Na svim naslovnim stranama su bile dve reči, "prazno" i "pukla". Bez slike kao dokaza. Ah, da, i rekli su mi da nemam miltimediju za ekrane jer moja saradnica nije stigla da uradi render. Čučim ispod bine na liftu koji treba da me podigne i slušam huk ljudi... Šta ćemo da radimo? Pitao je neko pored mene. Nasmejala sam se dok su mi suze kvarile šminku.

- Krećemo, rekla sam. "Jelena je rekla da počinjemo": dreknuo je asistent u bubicu i dao znak režiji. Zagrmelo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo, ni video do tada. Lift me je podigao i ja sam videla nepregledno more ljudi... "Borbene felne, brate, borbena mašina." i bas koji me je pomerao iz mesta.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Karleuša je nakon ove objave imala još jednu.

- Da bih ilustrovala sve što sam napisala u prethodnom postu, dodaću da kad sam izlazila iz ordinacije gde mi je saopšteno da jedno malo srce ne kuca u meni, slikali su me paparaci. Nateklu, uplakanu i bez šminke. Sutradan je to bila naslovna strana sa naslovom: "Nakaza! Pogledajte kako zapravo izgleda Jelena Karleuša bez šminke!" Te slike su uglavnom objavljivali posle svi oni koji su hteli da me, valjda, ponize, misleći da je meni bitno to što će neko pomisliti da sam ružna. Jer ja za sebe nikad nisam ni misilla da sam lepa. Naprotiv.

- Paralelno sa svom tom agonijom, otkrili su me svetski mediji koji su počeli da objavljuju slike koje sam slikala ispred belog zida na mojoj terasi. Slikala sam se svaki dan tu i kačila slike, to je bio i moj jedini nastup i moj kontakt sa publikom. Ustanem ujutru, našminkam se i odem na terasu. Bila sam predmet podsmeha na društvenim mrežama sve dok te slike nisu završile u svim svetskim medijima. Sve je toliko uzelo maha da mi je otvoreno pismo puno komplimenata napiala Kim Kardašijan, sa kojom su me upoređivali, a mnoge svetske TV ekipe su me posetile u Beogradu. Najavijivali su me kao najveću balkansku zvezdu, balkansku Madonu i Gagu, a ja sam vešto lagala kako sam glavna faca u mojoj zemlji, sakrivajući činjenicu da sam zabranjena i satanizovana. A iskreno, kako bih nekom sa zapada objasnila razloge... kad ih ni ja nisam znala - napisala je JK na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đura

06.04.2024 19:03

Ova piše ko Njegoš...a i baš nas zabole!