ODGOVOR JELENE RADANOVIĆ: Majka učenika iz škole koju pohađa njen sin OPTUŽILA Slobu da je izazvao INCIDENT, ona hitno reagovala!

Autor:

Zabava

03.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Radanović odgovorila na optužbe majke učenika iz OŠ "Milena Pavlović Barili"!

ODGOVOR JELENE RADANOVIĆ: Majka učenika iz škole koju pohađa njen sin OPTUŽILA Slobu da je izazvao INCIDENT, ona hitno reagovala!

Foto: Ata images

Sloba i Jelena

Nekoliko roditelja Osnovne škole "Milena Pavlović Barili", koju pohađa sin Jelene Radanović, optužilo je pevača Slobu Radanovića da je upao na čas i napravio incident. Kako je navela majka jednog učenika, Radanović je vidno besan ušao u školu, a pri ulasku u obrazovnu ustanovu niko ga nije legitimisao, zbog čega je nastao haos.

Povodom ovih optužbi oglasila se Jelena, koja je ispričala drugu stranu priče. Kako kaže, Sloba je otišao u školu kako bi izmirio njenog sina Luku sa školskim drugarom sa kojim se sukobio.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba i Jelena sa decom u njegovom šou programu

- Videla sam tekst. To je čista nebuloza. On je otišao u školu kako bi izmirio mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su deca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na decu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu. Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje... - započela je Jelena, pa dodala:

- Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su deca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namera jeste bila samo da se dečaci izmire i lepo druže - rekla je Jelena za "Blic".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena se oglasila i demantovala navode majke učenika

Podsetimo, majka učenika je ranije izjavila da je Sloba preplašio decu.

- Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može. Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - izjavila je majka učenika za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading