SFEROPULOS SAMOUVERENO PRED SPLIT: "Želimo još jednu pobedu"!

Autor:

Sport

06.04.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kao prvo napominjem da je izuzetno važno da kontrolišemo ritam utakmice kako bismo došli do pobede", ističe grčki stručnjak.

SFEROPULOS SAMOUVERENO PRED SPLIT: "Želimo još jednu pobedu"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sa odličnim rezultatima u AdmiralBet ABA ligi, te se sada pripremaju za meč protiv Splita (07.04. 18.00)

Iako su već osigurali prvo mesto na tabeli, trener Janis Sferopulos ističe da ekipa želi još jednu pobedu. On ističe da je važno kontrolisati ritam utakmice kako bi se postigao pozitivan rezultat.


- Igramo utakmicu poslednjeg kola i bez obzira što smo i matematički osigurali prvo mesto na tabeli, želimo još jednu pobedu.  Naš protivnik je atletski odlična ekipa, lopta im se dobro kreće u napadu i mogu da poentiraju i iznutra i sa spoljnih pozicija. Uvek, kao prvo napominjem da je izuzetno važno da kontrolišemo ritam utakmice kako bismo došli do pobede - rekao je grčki stručnjak. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos


Dejan Davidovac ističe da je ekipa Splita jedno od prijatnih iznenađenja ove sezone, sa nekoliko izvanrednih utakmica koje su pokazale njihov potencijal i kvalitet. On ističe da Split igra prilično brzo i može da poentira sa svih pozicija, te da je pobeda važna za izgradnju pozitivne atmosfere i ritma pred plej-of.

- Odigrali su dobru sezonu sa nekoliko izvanrednih utakmica u kojima su pokazali svoj potencijal i kvalitet. Igraju prilično brzo, mogu da poentiraju sa svih pozicija. Mi nemamo takmičarski imperativ, ali želimo pobedu jer se tako gradi dobra atmosfera i ritam pred plej-of koji sledi uskoro - rekao je Davidovac.

Foto: Starsport

Dejan Davidovac


Utakmica između Splita i Crvene zvezde igra se sutra od 18:00. Crvena zvezda putuje u Split sa ciljem da ostvari još jednu pobedu i održi pozitivan momentum pred nastavak sezone.

Pobeda protiv Splita biće važna za izgradnju pozitivne atmosfere i ritma pred plej-ofom. Ekipa je fokusirana na ostvarivanje što boljih rezultata kako bi ostvarila svoje ambicije u AdmiralBet ABA ligi.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading