ZVEZDA OVERAVA PRVO MESTO NA JADRANU NA DOBRO POZNATOJ LOKACIJI! SFEROPULOS I LAZIĆ: Pozivamo navijače!

Autor:

Sport

31.03.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom bi crveno-beli osigurali čelo tabele pred plej-of.

ZVEZDA OVERAVA PRVO MESTO NA JADRANU NA DOBRO POZNATOJ LOKACIJI! SFEROPULOS I LAZIĆ: Pozivamo navijače!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Janis Sferopulos i Branko Lazić

Crvena zvezda sutra od 18 sati igra važan meč u AdmiralBet ABA ligi, jer bi pobedom nad ekipom SC Derbija i definitivno osigurala prvo mesto na tabeli pred plej-of. Susret će se odigrati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Arene.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos istakao je važnost meča.

- Igramo protiv ekipe koja se bori za plasman u plej-of ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama, a konkretno ova u ponedeljak donela bi nam prvo mesto na tabeli pred plej-of. Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici, rekao je trener Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Meč je najavio i kapiten crveno-belih Branko Lazić.

- Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom koji je u borbi za bolju poziciju pred plej-of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina svi zajedno doći do važnog cilja, a to je prednost domaćeg terena u doigravanju i prvo mesto, naglasio je Lazić.

U poslednjem meču između ova dva tima Zvezda je u Podgorici slavila sa 91:77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading