KOLIKO PORAZ OD MEGE UTIČE NA ZVEZDINU POZICIJU PRED PLEJ-OF? Evo da li delije treba da strahuju!

Autor:

Sport

26.03.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje je odloženo.

KOLIKO PORAZ OD MEGE UTIČE NA ZVEZDINU POZICIJU PRED PLEJ-OF? Evo da li delije treba da strahuju!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde šokirala je Mega sinoć neverovatnim preokretom u poslednjoj četvrtini. Momci u roze dresovima trijumfovali su rezultatom 89:83 u Areni i tako onemogućili klubu sa Malog Kalemegdana da već u 24. kolu AdmiralBet ABA lige osigura sebi vodeću poziciju pred plej-of. 

Iako su crveno-beli kontrolisali meč uglavnom, tim koji sa klupe predvodi Marko Barać je prilično silovito ušao u završnicu i uspeo da uvede duel u rezultatsku klackalicu. Vođstvo se smenjivalo skoro do samog kraja, kada su Plavšić i Miljenović skrojili fantastičnu seriju 9:0 za svoju ekipu i tako doneli Megu zlata vrednu pobedu u borbi za povlastice u plej-ofu. 

Standings provided by Sofascore

Iako je sve bilo spremno za slavlje zvezdinih navijača, pošto bi tako osigurali zlata vrednu prednost domaćeg terena u doigravanju, neočekivano su raspoloženi Megini klinci pokvarili veče svim pristalicama domaćeg tima.

Nakon neuspeha, postavlja se pitanje - da li će to uticati i u kojoj meri na konačni plasman Sferopulosovog tima? Pa, malo je verovatno da ovaj poraz presudi. 

Naime, Zvezda će, uprkos porazu, po svemu sudeći završiti na prvom mestu na kraju ligaškog dela, s obzirom na to da dva kola pre kraja mora da izgubi oba meča od SC Derbija i Splita, a da Budućnost slavi na oba duela do kraja, od kojih je jedan protiv Partizana, a drugi protiv pomenutog gradskog rivala, Studentskog centra, kako bi crveno-beli izgubili svoje prvo mesto. S toga, i dalje nema mesta panici jer crveno-beli drže sve u svojim rukama, ali da ovakvi kiksevi kao sinoć ne bi smeli da se dogode - ne bi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading