PARTIZAN NIJE MOGAO DA DOBIJE BOLJE VESTI PRED REAL! A nije vezano za Evroligu!

Autor:

Sport

21.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvara im se put ka boljoj poziciji.

PARTIZAN NIJE MOGAO DA DOBIJE BOLJE VESTI PRED REAL! A nije vezano za Evroligu!

Foto: Starsport

Velika pobeda FMP-a nad Budućnosti u ABA ligi

Košarkaški FMP-a iz Železnika ostvarili su značajnu pobedu nad ekipom Budućnosti rezultatom 84:76 u meču 24. kola AdmiralBet ABA lige. Ovaj trijumf donekle je pomogao i Partizanu u borbi za drugo mesto, s obzirom na to da će crno-beli sada imati nešto manji pritisak pred meč sa SC Derbijem. Ukoliko pobede, izjednačiće se na tabeli sa crnogorskim timom i imaće priliku da u međusobnom duelu koji ih očekuje uskoro ipak "izboksuju" drugu poziciju u Jadranskoj ligi.

Stepanović predvodio FMP do pobede


Alekse Stepanović je pružio izvanrednu partiju za FMP, postigavši impresivnih 30 poena i istakavši se kao najbolji igrač svog tima. Ranko Simović je takođe bio sjajan sa 22 poena, dok su Ognjen Kuzmić i Nejt Votson doprineli sa po osam poena.

Budućnost sa mečem više od Partizana

I pored poraza, ekipa Budućnosti i dalje ima pobedu viška u odnosu na Partizan, ali sada ima i meč više. Ovo znači da će tim iz Podgorice igrati protiv SC Derbija sa puno pritiska, pošto im svakako odgovara samo pobeda protiv Budućnosti u Morači.

Rajt najbolji kod Budućnosti

Kod ekipe Budućnosti, najbolji strelac bio je Mekinli Rajt sa 30 poena, dok je Jogi Ferel dodao 11 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading