NIJE KRAJ DOBRIM VESTIMA ZA GROBARE: Partizan pored pobede nad Cedevita Olimpijom uradio još jednu SJAJNU stvar!

Autor:

Sport

03.03.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravno veče u Areni.

NIJE KRAJ DOBRIM VESTIMA ZA GROBARE: Partizan pored pobede nad Cedevita Olimpijom uradio još jednu SJAJNU stvar!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Cedevita Olimpije u Areni sa 110:102 posle trilera u 21. kolu AdmiralBet ABA lige. Neverovatan meč koji se završio pobedom domaćina odigrali su crno-beli i "zmajčeki" u Areni. Crno-beli su posle prvog poluvremena postavili dva rekorda u AdmiralBet ABA ligi. Naime, izabranici Željka Obradovića postigli su najveći broj poena za poluvreme ikada - 70, a takođe su i ubacili drugi najviši broj poena za četvrtinu u istoriji regionalnog takmičenja - 42.

Na drugoj strani Cedevita Olimpija je imala izvrstan odgovor i ni u jednom trenutku nije posustala. U životu su je održavali izvrsni Dragić i Stjuart sa 22 i 18 poena, a važnu rolu imali su na momente i Omić, Blažič i Šaškov.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Cedevita Olimpija

Međutim, još po jedna izvrsna rola Anđušića i Avramovića bila je dovoljna Partizanu da upiše veoma bitnu pobedu u borbi za vrh regionalne lige. Njih dvojica su upisali kombinovano 40 poena, a veliki deo toga došao je u prvom poluvremenu. Posle ovog trijumfa, crno-beli imaju veći broj pobeda od Ljubljančana.

Ova pobeda donosi mnogo toga dobrog Partizanu, a pored samog trijumfa veoma važno za izabranike Željka Obradovića je i to što su uspeli da slave sa većom razlikom nego što je to Cedevita Olimpija uradila u Ljubljani na prošlom međusobnom duelu (95:91). To znači da ako se dve ekipe slučajno nađu na istom skoru na kraju sezone, Partizan će biti bolje plasiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading