KO UREĐUJE DNEVNIK 2?! Tomislav Momirović izrazio zabrinutost zbog izveštavanja javnog servisa! "UTISAK JE DA JE GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK MIHAEL ROT"!

Autor:

Vesti

03.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izražavam duboko žaljenje i zabrinutost, jer je Radio-televizija Srbije danas poslužila kao platforma za propagandu i političko favorizovanje onih koji svoju šansu vide u vladanju kao produžena ruka onih koji našoj državi ne žele ništa dobro i čiji je osnovni cilj razbijanje Srbije, rekao je Tomislav Momirović

KO UREĐUJE DNEVNIK 2?! Tomislav Momirović izrazio zabrinutost zbog izveštavanja javnog servisa! "UTISAK JE DA JE GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK MIHAEL ROT"!

Foto: Republika

Tomislav Momirović

Svako ko je pogledao današnji prilog u okviru „Dnevnika 2“ Radio-televiziije Srbije o raspisivanju novih izbora za Grad Beograd mogao je da kaže samo jednu reč – sramota; a ovakvo izveštavanje nije samo uvreda za sve građane Srbije, već i ozbiljno narušavanje integriteta javnog medijskog servisa, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Tomislav Momirović.

- Postavlja se pitanje ko uređuje Dnevnik2? Stiče se utisak da je glavni i odgovorni urednik „Dnevnika 2“ Mihael Rot, a ne građanin Srbije koji je izabran na funkciju glavnog i odgovornog urednika u skladu sa zakonima Republike Srbije. Izražavam duboko žaljenje i zabrinutost, jer je Radio-televizija Srbije danas poslužila kao platforma za propagandu i političko favorizovanje onih koji svoju šansu vide u vladanju kao produžena ruka onih koji našoj državi ne žele ništa dobro i čiji je osnovni cilj razbijanje Srbije - rekao je Tomislav Momirović.

Podsećamo, danas je u održan sastanak GO Beograd SNS na kojem je predsednik Aleksandar Vučić najavio raspisivanje novih izbora u Beogradu.

- Imali smo problema zbog Kurtijevog organizovanog pogroma nad srpskim življem na KiM, progona srpskog življa na KiM. I za sve to vreme trpeli smo stravične pritiske onih koji su se pravili da to ne vide ili su to videli ali računali da je pravi trenutak za dodatni napad na svoju zemlju. Nije slučajno da su se tako umnožavali pritisci i oko naše spoljne politike.

- Te uvedite sankcije,te ogradite se od prijateljstva sa Kinom, uradite sve što tražimo, ja samo ne znam šta će nam država. Mislite da je dovoljno da nam pošaljete faks ili objavite na svom sajtu i tog dana mi moramo svi da se usaglasimo sa svakom vašom odlukom. Onda su unutar zemlje počeli da govore, računajući "eto njima prilike da se dočekaju vlasti u Beogradu". Onda su rekli "tražimo izbore", ja sam rekao "nemoguće, pre samo dva meseca ste rekli nećemo izbore". Onda su tražili izbore i prete ukoliko ne raspišemo izbore i to na beogradskom i parlamentarnom nivou da će izaći na ulice, da će nam lomiti kosti...

Šta je još predsednik Vučić pričao pročitajte ovde detaljno.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading