SFEROPULOS PRED OLIMPIJAKOS: Motivacije ne sme da manjka! Otkrio kada TOMPKINS DEBITUJE!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde protiv bivšeg kluba.

SFEROPULOS PRED OLIMPIJAKOS: Motivacije ne sme da manjka! Otkrio kada TOMPKINS DEBITUJE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak (19.00) dočekaće bratski Olimpijakos u 33. kolu Evrolige u poslednjem pred svojim navijačima u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja, a svoja očekivanja izneo je trener Janis Sferopulos.

Tim sa Kališa, podsetimo, nema nikakve šanse za dalji plasman.

- Igramo protiv tima koji je napravljen za odlazak na fajnal for. Imaju iskustvo i kvalitet i sada se bore za prednost domaćeg terena. Za nas je bitno da ovaj deo završimo na domaćem terenu pobedom. Igraćemo sa najjačom postavom u ovom trenutku i motivacije ne sme da manjka, želimo da pobedimo - rekao je Sferopulos i osvrnuo se na rivala:

- Igraju veoma dobrao na obe strane. To je njihova najveća snaga. Ne možete da se fokusirate samo na jednog ili dvojicu igrača, jer svi mogu da vam naprave probelme. Ne sme da bude opuštanja, jer oni u samo dva minut amogu da reše meč u svoju korist.

Inače, Olimpijakos je bivši klub grčkog stručnjaka.

- Sigurno kada igrate protiv bivšeg kluba, to je drugačija utakmica od svih ostalih. Ne možete da izbrišete sve što ste tamo uradili. Ali sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe da sutra pobedimo - ističe Janis.

Poslednje pojačanje Trej Tompkins i dalje čeka na svoj debi u crveno-belom dresu.

- Biće spreman za utakmice za dva-tri dana, sutra neće sigurno igrati - naglašava Janis Sferopulos.

Pred ovaj susret govorio je i kapiten Branko Lazić.

- Što se tiče utakmice, poslednja je pred našim navijačima u ovoj evroligaškoj sezoni i pokušaćemo da dođemo do pobede, ali i da iskoristimo ovu utakmicu kao pripremu za najvažnije duele koje nas čekaju kroz desetak dana u ABA ligi. Očekujem da će atmosfera oko terena biti fenomenalna, a na samom parketu očekujem veliku borbu - rekao je Lazić i dao reč Džoelu Bolomboju:
 

- Želimo da izađemo i da se borimo i pokušamo da slavimo. Daćemo sve od sebe da slavimo. Tamo imam dobre prijatelje i odlične kontakte sa ljudima u klubu, ali sutra je drugačije, želimo da izađemo i pobedimo pred našim navijačima. Igraću protiv nekadašnjeg kluba, ali trijumfom hoćemo da se oprostimo od Evrolige pred našom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NekoKo

03.04.2024 21:25

Debituje iduće godine u ovo vreme ali ne u dresu Zvezde....Sramota kakav diletantizam.? Dovode izraubovane penzionere i povređene igrače.