IVAN BOSILJČIĆ IMAO PROBLEMA SA PORODICOM JELENE TOMAŠEVIĆ: Velika TAJNA otkrivena, ovo su detalji koje niko nije znao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bosiljčić otkrio isitnu o odnosu sa

IVAN BOSILJČIĆ IMAO PROBLEMA SA PORODICOM JELENE TOMAŠEVIĆ: Velika TAJNA otkrivena, ovo su detalji koje niko nije znao! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug i proslavljeni glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. 

Gotovo nikada skandalozni, Jelena i Ivan uživaju u bračnim vodama. Međutim, izgleda da nije uvek tako bilo, naročito na početku njihovog odnosa. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ivan Bosiljčić

 

Naime, Ivan Bosiljčić gostovajući u emisiji na Radio S, glumac je otkrio da ga Jelenina baka Bosa nije oduvek ,,mirisala" kao zeta, zbog njegovih uloga u filmovima i serijama. Bosiljčić je poznat kao veliki zavodnik u njegovim ostvarenjima, pa ističe da je baka Bosa morala vrlo često da menja kanal kada bi naišla neka ,,vruća" scena. 

- Nije moja reputacija idealnog zeta pala sada u vodu, nego 2011. godine kada sam ja upecao Jelenu Tomašević - ispričao je Ivan, pa nastavio:

- Jedna od dve babe me nije htela. Baba Bosa je imala za mene, ali imala je procenat sumnje za mene, jer se ja grlim i ljubim sa nekim tamo, pa druga prija je morala da joj kaže: ,,Ćuti, bre, prijo, zamisli da je ginekolog".

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

@radio_s1 Ivan nam je ispričao kako ga je komentarisala Jelenina baba u početku i kome je kadnije ta priča bila najsmešnija. 🤣 #jelenatomasevic #ivanbosiljcic #radios #viralvideo #fypシ #caosvima #foryoupage #srbijatiktok #viralvideo ♬ original sound - Radio S1

 

Ivan je nedavno i progovorio o zajedničkom koncertu sa Jelenom:

- Nas dvoje smo godinama bili jedno drugom samo publika. Uživam da odlazim na njene koncerte. Međutim, mi kod kuće stalno pevamo u tri glasa sa ćerkom Ninom. Za mene je to bio jedan dirljiv momenat. Čekali smo godinama neku duetsku pesmu ili poziv reditelja nekog mjuzikla da nas spoji na sceni i shvatili smo da nema više čekanja. Jednostavno smo samo sami sebi ispunili želju - rekao je Ivan za Kurir, pa dodao:

- Ne radim često ovakve stvari, smatram da je voditeljski posao jedan ozbiljan zadatak ,različit od glumačkog. Međutim, verovatno što sam bio među svojima i zato što sam bio u svom gradu, kod svoje kuće, osećao sam se potpuno fantastično. Užice zaslužuje da bude prestonica kulture. Ono me je pre toliko godina lansirao ne samo u Beograd nego i u svet. Drago mi je što mogu da se odužim na ovaj simboličan način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading