IZBODEN MUŠKARAC U NOVOM SADU: Hitna pomoć ga odmah odvezla!

Autor:

Hronika

02.04.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u centru Novog Sada: Muškarac povređen nožem

IZBODEN MUŠKARAC U NOVOM SADU: Hitna pomoć ga odmah odvezla!

Foto: Shutterstock


U centru Novog Sada danas se dogodio incident u kojem je muškarac star 42 godine povređen ubodom nožem. Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta odmah po prijemu poziva, u 19:04, i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenom muškarcu. Nakon pružene pomoći, muškarac je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde će biti podvrgnut daljem lečenju i dijagnostici.


Policija je odmah izašla na lice mesta i obavila uviđaj kako bi utvrdila okolnosti ovog incidenta. Međutim, za sada nisu poznati detalji ovog napada, kao ni motiv koji je doveo do ovog nasilnog čina.

Ovakvi incidenti u centru grada uvek izazivaju zabrinutost među građanima, a policija će nastaviti sa istragom kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Reakcije građana i nadležnih institucija

Ovaj incident sigurno će izazvati reakcije kako građana tako i nadležnih institucija. Važno je da se javnost informiše o svim relevantnim informacijama koje će doprineti razumevanju ovog događaja, kao i da se preduzmu mere kako bi se smanjila mogućnost ponavljanja ovakvih incidenata u budućnosti.


Incident u centru Novog Sada u kojem je muškarac povređen nožem sigurno će ostaviti trag na lokalnoj zajednici. Nadamo se da će nadležne institucije brzo reagovati i pružiti javnosti sve relevantne informacije kako bi se otklonila zabrinutost i osigurala bezbednost građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading