Belgrade Music Week od 28. do 30 juna na Ušću, BLIND ulaznice sa 70% POPUSTA dostupne SADA! MEGA POPUSTI VEĆ OD 590 RSD - FANOVI U TRANSU

Autor:

Zabava

19.04.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napokon je vreme za najveći regionalni festival popularne muzike!

Belgrade Music Week od 28. do 30 juna na Ušću, BLIND ulaznice sa 70% POPUSTA dostupne SADA! MEGA POPUSTI VEĆ OD 590 RSD - FANOVI U TRANSU

Foto: Skymusic

Od PETKA do NEDELJE - od 28. do 30. JUNA, UŠĆE će biti epicentar najvećeg i najpopularnijeg festivala urbane muzike na ovim prostorima - festivala Belgrade Music Week u organizaciji kompanije SKYMUSIC, koji će i u svom šestom izdanju ugostiti najveće regionalne zvezde popularne muzike i predvodnike i predvodnice novog muzičkog talasa!

Festival će obeležiti nastupi više od 25 izvođača kao i najsavremenija audio-vizuelna produkcija, a najverniji fanovi već od danas, od podneva, imaju priliku da nabave BLIND ulaznice po najpovoljnijim cenama, sa čak 70 odsto popusta, po ceni već od 590 dinara!

Aktuelna cena ulaznica važiće do ponedeljka u podne, kada će biti otkriveni i prvi izvođači ovogodišnjeg izdanja festivala Belgrade Music Week.

Ulaznice možete kupiti putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading