KAPITEN KAPITENSKI: Ekipa Velike Moštanice i pored kadrovskih problema upisala bitan trijumf na gostovanju Milutincu! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva Maksimovića za 2:0 u korist gostiju u Zemunu.

KAPITEN KAPITENSKI: Ekipa Velike Moštanice i pored kadrovskih problema upisala bitan trijumf na gostovanju Milutincu! (VIDEO)

Foto: FK Velika Moštanica

FK Velika Moštanica

Prolećni deo prvenstva Međuopštinske lige Beograd (grupa A) otvoren je duelom na stadionu Milutinca u Zemunu, u kojem je istoimeni klub ugostio sastav Velike Moštanice. Domaći tim je u ovaj susret ušao sa sedme pozicije na tabeli, dok su gosti bili na deobi prvog mesta u ligi.

Republika

Odličan meč viđen je na stadionu Milutinca u Zemunu, gde su gosti od prvog minuta imali inicijativu i posed, ali se i domaći fudbaleri nisu povukli. Posle 15-tak minuta igre sastav Milutinca je zadesio peh, Danilo Popović je ušao sa klupe, dok je zbog povrede Mateja Nedeljković otišao ranije na tuširanje.

Ova izmena kao da je poremetila domaću taktiku, gosti su uspeli da iskoriste odličnu priliku u 25. minutu i da stignu do vođstva. Saša Maksimović, novi kapiten Velike Moštanice glavom je savladao golmana Stankovića, 1:0.

Ubrzo je trener domaćih opet morao da izvrši izmeni, povreda Ognjena Ulemeka u igru je "bacila" rezervistu Mihajla Šarica. Do kraja prvog poluvremena nove promene rezultata nije bilo. 

Na startu drugog dela još dve promene izvršene su u redovima Milutinca, pa su domaći ukupno sa četiri nova fudbalera ušli u nastavak meča. To je donelo određene novine u njihovu igru i to se videlo tokom drugog poluvremena.

Gosti su prepustili posed rivalu, što je dovelo do prilike pred golom Tasića, koju je on uspešno odbranio i tako sačuvao svoju mrežu. Igrao se 67. minut kada je nakon kontranapada u završnici Velike Moštanice najbolje reagovao Dušan Maksimović, 2:0 za goste.

Izvršena je još po jedna izmena na obe strane, gosti su na ovaj meč došli desetkovani, sa samo 13 fudbalera u protokolu, pa trener Mijailović nije imao mnogo opcija na klupi.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka fudbaleri Milutinca su još jednom zapretili, ali je mreža golmana Dušana Tasića ostala mirna. 

Milutinac (Zemun) - Velika Moštanica 0:2 (0:1)

Milutinac: Stanković, Krželj, Nedeljković (od 15' Popović), raičević, Vidović, Davidović (od 70' Gočanin), Ulemek (od 34' Šarić), Đorović (od 46' Marinković), Antić, Srećković, Filipović (od 46' Milićević)

Velika Moštanica: Tasić, Gajić, Zajić, Živanović, Glišić, Uskoković (od 58' Popadić), Krsteski, D. Maksimović, S. Maksimović (od 85' Spasić), Božović, Puletić

Ovim trijumfom Velika Moštanica nastavila je trku sa Sinđelićem za prvo mesto, i sada se nada "pomoći" Srema iz Jakova u sutrašnjem duelu sa timom iz Ugrinovaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading