LIDER SIGURAN NA GOSTOVANJU FENJERAŠU: Miladinović je pet puta tresao mrežu rivala, dok je jednom asistirao saigraču za pogodak!

Autor:

Sport

31.03.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Ilić je "tumbao" tim, ali se to uopšte nije primetilo na terenu.

LIDER SIGURAN NA GOSTOVANJU FENJERAŠU: Miladinović je pet puta tresao mrežu rivala, dok je jednom asistirao saigraču za pogodak!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U okviru devetog kola Opštinske lige Merošine ekipa SU Gradište ugostila je sastav Dobriča iz Bresta. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe poslednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili lideri sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Republika

I pored plasmana klubova, utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, uglavnom se igralo na sredini terena, bez ozbiljnih prilika pred golmanima na obe strane. Do 25. minuta promene rezultata nije bilo, ali ni boljih šansi takođe.

Na isteku 26. minuta Danilo Miladinović "otvara" rivala i postiže prvi gol na utakmici, vodi Dobrič 1:0. Samo tri minuta kasnije Igor Jovanović duplirao je prednost gostiju, 2:0. 

Furizonih pet minuta "zatvorio" je Milutin Momčilović, koji je na isteku 31. minuta postigao gol za vođstvo tima iz Bresta od 3:0. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. Nastavak meča doneo nam je identičnu sliku na terenu.

Na startu drugog dela meča "zaplesao" je Danilo Miladinović, pogađao je mrežu rivala u 51., 53., i 56. minutu za velikih 6:0 u korist njegovog tima. Uspeli su domaći ubrzo da postignu pogodak i da time smanje na 6:1, ali je Miladinović na isteku 70. minuta vratio prednost od šest gola razlike i postavio je konačnih 7:1, ovo je bio njegov peti pogodak na utakmici.

SU Gradište - Dobrič (Brest) 1:7 (0:3)

Trener Dobriča, Ilić je nakon meča za naš portal izjavio:

- Danas smo izašli u nešto drugačijem sastavu nego obično i pružili šansu igračima sa manjom minutažom. Raduje nas to što i pored toga što svih standardnih igrača nije bilo u timu, razlika se nije toliko primetila. Domaćinima želim da čestitam na pruženoj partiji i da im se zahvalim na prijateljskoj dobrodošlici, fer i korektnoj igri, ali i prijateljskom ispraćaju naših momaka. 

U sledećem kolu sastav Gradilišta gostuje Balajncu, dok Dobrić dočekuje Lepaju 2018.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading